Primul meci de baraj

Astăzi cu începere de la ora 17.30 a avut loc prima manșă a barajului în urma căruia una din formațiile participante, va combate din sezonul următor în eșalonul de elită județean. Astfel, pe stadionul din cartierul ”Dorobanțul” al defunctei formații Matizol Ploiești, echipa Unirea Cocorăști Colț, ocupanta locului al II-lea din Seria Vest a dat piept cu formația AS Găzarul Surani, ocupanta locului al II-lea din Seria Nord.

Unirea Cocorăști Colț a luat o opțiune serioasă pentru ocuparea locului vacant în Liga A Prahova după ce practic și-a spulberat adversarul, scorul fiind unul de maidan, care ne scutește de orice comentariu. A fost 7-1 în favoarea formației din Cocorăști Colț, chiar dacă la un moment dat Suraniul a condus cu scorul de 1-0. Partida a fost arbitrată de câmpineanul Mihai Amorăriței, asistat la cele două linii de către Cristian Lefter din Urlați si de Louis Oprescu din Ploiești, în timp ce observatorul pentru arbitrii a fost fostul arbitru divizionar Constantin Safta.

Unirea Cocorăști Colț – AS Găzarul Surani 7-1
Stadion: Matizol

Următorul joc va avea loc pe aceeași arenă, între AS Găzarul Surani și Voința Vadu Părului ocupanta locului II din Seria Est.

Lasă un comentariu