Promovează-ți afacerea!

Redacția SportulPh vă pune la dispoziție spațiu publicitar pentru o mai bună promovarea a afacerii dumneavoastră putând acoperi nevoia de promovare a oricărui brand la costuri mult mai mici față de alte forme de publicitate.

Cea mai simplă formă de publicitate cu ajutorul internetului este cea făcută prin intermediul unui banner. De ce aș alege totuși să îmi fac publicitate printr-un banner? Răspunsul este unul foarte simplu. În primul rând că reclama printr-un banner este „memorabilă” și în al doilea rând acest tip de reclamă transmite un mesaj ce se poate reține ușor și ocupă un loc în mintea consumatorului și poate produce efecte în timp. De câte ori nu ne-am amintit într-o discuție cu prietenii, „parcă am văzut o reclamă pe situl X”, mă duc să o caut, nu mai știu sigur despre ce era, știu că avea mesajul Y.

SportulPh vă propune astfel două variante prin care dumneavoastră vă puteți promova afacerea cu ajutorul unui banner pe site-ul nostru:

* prima varianta poate varia in funcție de numărul de vizitatori unici pe care ii are site-ul în fiecare lună.
* cea de-a doua varianta statica, sub forma unui abonament, ce va consta într-o suma fixa exprimata in $.

De asemenea prețul pe care îl plătiți diferă în funcție de locul în care dumneavoastră alegeți să vă promovați bannerul pe site. Bineînțeles un loc vizibil la fiecare încărcare va costa mai mult decât un loc care oferă o mai puțină vizibilitate.

Un exemplu de publicitate printr-un banner, este cel creat pentru promovarea campionatului de minifotbal din cadrul complexului sportiv Green Arena:

Pentru mai multe detalii vă aștept cu un email la adresa site-ului SportulPh care este sportulph@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: