SportulPh cauta colaboratori!

Încă de la apariţia sa, din data de 2 aprilie 2009, redacţia acestui „buletin” electronic legat de sport încearcă să se dezvolte şi să vă aducă şi alte ştiri legate de sportul ce se desfăşoară pe plaiurile noastre prahovene. Poate cum aţi văzut pe acest blog în principal sunt prezentate ştiri despre fotbalul judeţean, în mare parte, câteva subiecte despre arbitrii prahoveni, şi foarte puţin despre celelalte sporturi.

Acest lucru se poate schimba doar cu ajutorul vostru, al colaboratorilor, în special cei cunoscători ai diferitelor profiluri sportive ce activează în Prahova de la fotbal şi până la sah, oină sporturi care sunt mediatizate din ce în ce mai puţin la noi în judeţ şi nu numai.

Dacă sunteţi interesaţi de o colaborare vă aştept cu un mail la sportulph@yahoo.com.

De asemeni dacă doriţi ca echipa dumneavoastră de fotbal şi nu numai să apară la secţiunea PREZENTARE din acest blog daţi un mail la adresa redacţiei SportulPh.

Pentru orice altă informaţie pe care o deţineţi şi care credeţi că merită atenţie redacţia noastră vă asteaptă cu mail la adresa mai sus menţionată.

De asemeni dacă doriți să faceți publicitate pe blogul nostru adresa redacției vă stă la dispoziție pentru mai multe informații.

Vă urez o zi cât mai plăcută!

2 Responses to SportulPh cauta colaboratori!

  1. ionut says:

    sal.vreau sa te ajut sa fiu unul din colaboratorii tai.astept detalii de la tine.Apropos AS Malu-Rosu joaca duminica de la 11 un meci amical cu echipa de liga B juventus Ploiesti pe terenul de la Refractare Pleasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: