Amical: Progresul Puchenii Moșneni – Dinamo II București

Sâmbătă, 08.12.2012, de la ora 13.00 la Pucheni Moșneni a avut loc un joc amical între echipa gazdă Progresul și echipa a II-a a câinilor roșii Dinamo II București. Echipa bucureșteană a deplasat la Pucheni tot lotul cu care a abordat turul acestui campionat. Din lotul oaspeților a făcut parte și fostul căpitan al câinilor roșii Florentin Petre care a bifat minutele reprizei a II-a și a fost „certat” mai tot timpul de câtre antrenorul Cornel Tălnar.

Diferența de valoare între cele două echipe s-a văzut și în scorul înregistrat pe tabela de marcaj 7-2 (4-1) în favoarea echipei Dinamo II. Cel mai frumos gol al meciului a fost înscris de câtre Raphael Stănescu cel care a deschis scorul printr-o „foarfecă” de senzație.

Brigada de arbitrii a fost formată din: Mălăroiu Stelian ajutat la cele două linii de către Marius Petre și Mihai Toma.

Articol preluat si de către presa centrală, în speță GSP.

Iată și o galerie de imagini de la acest joc:

Progresul Puchenii Moșneni – Dinamo II București 2-7 (1-4)
Stadion: Progresul; Spectatori: cca 200
Progresul: M. Dinu, G. Dima, V. Manta, I. C-tin, I. Nițoi, C. Tudor, M. Drăghici, M. Ghita, V. Drăghici, G. Minjală, M. Nistor, G. Iordache, Ed. C-tin, M. Dima, I. Petre, I. Gavrilă, R. Gheorghe.

Au marcat pentru Progresul: M. Ghiță (37) și G. Minjală (88).

2 Responses to Amical: Progresul Puchenii Moșneni – Dinamo II București

  1. Felicitari, SportulPh! Si eu am preluat stirea si cateva poze, specificand sursa, bineinteles.
    http://scoaladearbitri.blogspot.ro/2012/12/foto-dinamo-ii-amical-cu-o-echipa-din.html
    Am vazut ca altii au uitat sa faca acest lucru… N-ar trebui sa te mai superi… Sunt nevinovati saracii, RESPECT-ul fiind un sentiment necunoscut lor! Poate il vor descoperi candva… PS: Daca te consoleaza cu ceva, mi s-a intamplat de multe ori sa vad materiale muncite de mine… semnate de altii, care au facut doar copy/paste! Inclusiv din presa centrala! Dar traim in Romania, o tara frumoasa, insa care are si ea „uscarurile” ei… Cam multe, din pacate!

    • SportulPh says:

      Iti multumesc Ionut pentru sustinere. Vad ca se poarta sa se fure de la mine (mai putin) / de la tine / de la SportCampina prin presa locala, dar sincer cand mi-am vazut pozele si uneori articolele „preluate” de ziaristi cu „norma intreaga” locali nu m-am suparat cum s-a intamplat acum.
      Sincer sa spun pana acum nu mi s-a mai intamplat să se fure „material” de pe acest blog, de catre cei care lucreaza in presa centrala si poate la inceput, de asta am fost atat de „pornit”. Acum m-am mai calmat si azi cand vad articolul tau chiar mi-a trecut de tot. Asta este!
      Oricum in presa centrala (nu de sport) am vazut un articol tradus cuvant cu cuvant dintr-un cunoscut cotidian american, la doua zile dupa ce eu personal l-am citit acolo, semnat de catre un presupus ziarist, asa ca nici pe mine nu mai ma mira absolut nimic.
      Pana la urma noi sa fim sanatosi!

Lasă un comentariu