Amical: Progresul Puchenii Moșneni – Dinamo II București

Sâmbătă, 08.12.2012, de la ora 13.00 la Pucheni Moșneni a avut loc un joc amical între echipa gazdă Progresul și echipa a II-a a câinilor roșii Dinamo II București. Echipa bucureșteană a deplasat la Pucheni tot lotul cu care a abordat turul acestui campionat. Din lotul oaspeților a făcut parte și fostul căpitan al câinilor roșii Florentin Petre care a bifat minutele reprizei a II-a și a fost „certat” mai tot timpul de câtre antrenorul Cornel Tălnar.

Diferența de valoare între cele două echipe s-a văzut și în scorul înregistrat pe tabela de marcaj 7-2 (4-1) în favoarea echipei Dinamo II. Cel mai frumos gol al meciului a fost înscris de câtre Raphael Stănescu cel care a deschis scorul printr-o „foarfecă” de senzație.

Brigada de arbitrii a fost formată din: Mălăroiu Stelian ajutat la cele două linii de către Marius Petre și Mihai Toma.

Articol preluat si de către presa centrală, în speță GSP.

Iată și o galerie de imagini de la acest joc:

Progresul Puchenii Moșneni – Dinamo II București 2-7 (1-4)
Stadion: Progresul; Spectatori: cca 200
Progresul: M. Dinu, G. Dima, V. Manta, I. C-tin, I. Nițoi, C. Tudor, M. Drăghici, M. Ghita, V. Drăghici, G. Minjală, M. Nistor, G. Iordache, Ed. C-tin, M. Dima, I. Petre, I. Gavrilă, R. Gheorghe.

Au marcat pentru Progresul: M. Ghiță (37) și G. Minjală (88).

2 Responses to Amical: Progresul Puchenii Moșneni – Dinamo II București

 1. Felicitari, SportulPh! Si eu am preluat stirea si cateva poze, specificand sursa, bineinteles.
  http://scoaladearbitri.blogspot.ro/2012/12/foto-dinamo-ii-amical-cu-o-echipa-din.html
  Am vazut ca altii au uitat sa faca acest lucru… N-ar trebui sa te mai superi… Sunt nevinovati saracii, RESPECT-ul fiind un sentiment necunoscut lor! Poate il vor descoperi candva… PS: Daca te consoleaza cu ceva, mi s-a intamplat de multe ori sa vad materiale muncite de mine… semnate de altii, care au facut doar copy/paste! Inclusiv din presa centrala! Dar traim in Romania, o tara frumoasa, insa care are si ea „uscarurile” ei… Cam multe, din pacate!

  • SportulPh says:

   Iti multumesc Ionut pentru sustinere. Vad ca se poarta sa se fure de la mine (mai putin) / de la tine / de la SportCampina prin presa locala, dar sincer cand mi-am vazut pozele si uneori articolele „preluate” de ziaristi cu „norma intreaga” locali nu m-am suparat cum s-a intamplat acum.
   Sincer sa spun pana acum nu mi s-a mai intamplat să se fure „material” de pe acest blog, de catre cei care lucreaza in presa centrala si poate la inceput, de asta am fost atat de „pornit”. Acum m-am mai calmat si azi cand vad articolul tau chiar mi-a trecut de tot. Asta este!
   Oricum in presa centrala (nu de sport) am vazut un articol tradus cuvant cu cuvant dintr-un cunoscut cotidian american, la doua zile dupa ce eu personal l-am citit acolo, semnat de catre un presupus ziarist, asa ca nici pe mine nu mai ma mira absolut nimic.
   Pana la urma noi sa fim sanatosi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: