CS Blejoi – Petrolul Poiești 0-3

Update: Scorul final al jocului fiind 3-0 pentru echipa AS Petrolul 52 Ploiesti. Marcatorii golurilor sunt Cl. Tudor (38-pen), D. Nae (), Ilie Dumitrescu (51).

Petrolul Ploiești se va deplasa la Blejoi, pentru a disputa o partidă, începând cu orele 18.00, contând pentru etapa a III-a a Ligii A Prahova, unde va întâlni CS-ul din localitate, probabil cea mai puternică echipă a clasamentului, care are în componență jucători cu ștate vechi în acest eșalon fiind mai tot timpul implicați în lupta pentru promovare. Un eventual succes al echipei Petrolul o va propulsa pe aceasta pe primul loc al clasamentului, cel puțin până sâmbătă când se vor disputa restul de partide rămase din această etapă a III-a.

Echipa antrenată de Răzvan Vlad a fost de acord cu devansarea aceastei partide pentru ca echipierii Petrolului împrumutați de la Petrolistul Boldești, Vasile Micu și Alexandru Puchea, să poată fi folosiți încă o etapă. Se trag speranțe în tabăra petrolistă ca măcar unul dintre cei doi să rămână definitiv în tabăra galben albaștrilor ploieșteni, asta dacă nu amândoi. Este al doilea joc ce va pune fața în față cele două echipe, după amicalul susținut în presezon în care trupa blejoiană s-a impus cu scorul de 4-3.

Se anunță și o afluență de suporteri petroliști la meci având în vedere distanța relativ scurta față de oraș. Sunt așteptați peste aproape 1500 de ultrași care să își încurajeze echipă într-un mod civilizat, indiferent de rezultatul înregistrat pe tabelă la finalul celor 90 de minute regulamentare.

Brigada de arbitri nu a fost făcută publică de către președintele CJA, dar din sursele noastre ca central a fost desemnat Robert Nutu, un arbitru cu mulți ani de arbitraj spate, care a făcut parte la un moment dat pentru câteva sezoane și din lotul divizionar ca arbitru asistent, ajutat la cele două linii de Mihai Pandelea și Bogdan Ciocoiu. După cum se știe la jocurile echipei Petrolul AJF-ul va delega întotdeauna doi observatori, unul de arbitri în persoana lui George Negoițescu și unul de joc care este Tudor Negoita.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: