CSO Slănic revine în forță!

Atunci când spui pasărea phoenix spui longevitate și se știe că această pasăre are puterea de a se regenera din propria cenușă. Aceasta este povestea unor cluburi ca FC Petrolul Ploiești și CSO Slănic cluburi ce au apărut în acest an sub lumina fotbalului județean din Prahova. În urmă cu 5 ani, la nivelul Ligii A Prahova se termina o poveste! Club Sportiv Orășenesc Slănic. Totuși după 5 ani implicarea factorilor de decizie locali au făcut ca această poveste să continue, iar echipa din orașul Slănic să reapară și în timp de ce nu să ajungă acolo unde este locul ei… în eșalonul de elită județean. Se pare că performanța atinsă la nivel de juniori A sezonul trecut, când au câștigat campionatul județean pentru această categorie de vârstă, a făcut posibilă înființarea unei echipe de seniori care să ducă mai departe tradiția fotbalistică a acestui oraș.

Datorită unor probleme de ordin administrativ slănicenii se văd nevoiți să joace meciurile considerate „acasă” pe stadionul Petre Petrescu, din localitatea Livadea, unde au dat piept cu rivalii de la Voința Vărbilau, echipă pe care au învins-o și în urmă cu o săptămână, în partida contând pentru Cupa României faza județeană, după executarea loviturilor de departajare cu scorul final de 6-5 (1-1 în timpul regulamentar). Totuși o echipă nu se simte bine până nu joacă acasă, alături de suporteri. Așa cum Petrolul nu ar fi Petrolul dacă nu ar juca pe Ilie Oană, și CSO Slănic ar trebui să joace jocurile de „acasă” pe terenul de la „Prăjani” așa cum este cunoscut.

Jocul contând pentru prima etapă de Liga B, Seria Slănic s-a încheiat cu un categoric 5-0 pentru amfitrionii antrenați de Bogdan Stefan Stroe, iar jucătorii ce și-au trecut numele pe lista marcatorilor au fost după cum urmează: Marian Coman, Alex Stoica (2), Andrei Boboc si Antonio Dragoi, ultimii doi fiind juniori născuți în anul 1999 proveniți din pepiniera clubului, practic având și anul următor titulatura de juniori.

Lotul cu care CSO a abordat acest joc este urmatorul: Ionut Nica, Cosmin Isar, Lucian Părtoacă, Vlăduț Paraschiv, Gabriel Pătrașcu (cpt), Robert Săvulescu, Cătălin Bădulescu, Bogdan Stroe, Andrei Boboc, Marian Conac, Alexandru Stoica, Florin Vornicu, Robert Mânzicu, Cosmin Mânzicu, Cosmin Veverițoiu, Petrache Iulian (2000), Liviu Calen, Antonio Drăgoi.

Programul complet al echipei CSO, în turul acestui campionat:

– Etapa a II-a – Avântul Bertea (4 septembrie, ora 11.00) – deplasare (D);
– Etapa a III-a – Flacăra Mălăeşti (10 septembrie, ora 17.00) – A;
– Etapa a IV-a – Gloria Vâlcăneşti (18 septembrie, ora 11.00) – D;
– Etapa a V-a – Stejarul Goruna (25 septembrie, ora 11.00) – D;
– Etapa a VI-a – AS Găgeni (1 octombrie, ora 11.00) – A;
– Etapa a VII-a – Tricolor Coţofeneşti (9 octombrie, ora 11.00) – D;
– Etapa a VIII-a – Voinţa Livadea (16 octombrie, ora 15.00) – A;
– Etapa a IX-a – Progresul Aluniş (23 octombrie, ora 11.00) – D;
– Etapa a X-a – Muntenia Blejoi (29 octombrie, ora 15.00) – A;
– Etapa a XI-a – Unirea Lipăneşti (6 noiembrie, ora 11.00) – D;
– Etapa a XII-a – Viitorul Ţipăreşti (12 noiembrie, ora 14.00) -A;
– Etapa a XIII-a – CS Scorţeni Bordeni (20 noiembrie, ora 11.00) – D.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: