Galerie de Liga I și spectacol fotbalistic de județ

Petrolul Ploiești a debutat cu un egal în noua formulă, în primul eșalon fotbalistic județean, la Păulești pe terenul echipei locale C.S. Păulești, în fața a 2000 de spectatori veniti de prin toate colțurile județului, pentru a vedea la lucru echipierii antrenați de Octavian Grigore. Meciul a fost unul peste nota campionatului între o echipă locală care este campioana en-titre a județului, dar care a refuzat promovarea în eșalonul al treilea, datorită lipsei banilor, și echipa încropită pe fugă de fostele glorii petroliste reunite sub bagheta lui Cristi Vlad și a antrenorilor Octavian Grigore, Nicolae Constantin și Gheorghe Liliac.

Deși încă cele care fac ca Petrolul 52 Ploiești, echipa care activează în Liga A Prahova, să fie continuatoarea Petrolului Adevarat, încă nu se află în curtea echipei conduse de Cristi Vlad, datorită politicului care pare să pună bețe în roate performanței, după echipa nou înnființată au venit la Păulești aproximativ 2000 de suporteri, care au încurajat echipa cum au știut ei mai bine. Galeria a aprins în spatele porții lui Marinică torțe si a creat un show demn de Liga I susținând echipa aproape pe toată durata jocului. Nu au lipsit și scandările care au vizat adversari de tradiție ale echipei ploieștene, dar și scandări împotriva celor care s-au opus cedării palmaresului și a mărcii către această echipă, precum și împotriva unei foste glorii a Petrolului care nu a dorit să își asocieze numele cu această echipă (cei drept doar o factiune a galeriei).

Revenind la joc, pentru echipa Petrolul, Decebal Nae a deschis scorul dintr-o pasă a celui mai experimentat petrolist Claudiu Tudor în minutul 11 și Tânțaru, a egalat împingând în poarta goală după o fază creeată de Andrei Ciobanu în minutul 89. Un meci frumos cu destule faze de poartă, și poate doar lipsa de concentrare sau îndârjirea cu care s-a dorit victoria sau bara s-au opus majorarii scorului. După cum spuneam Decebal Nae, consider că a fost omul meciului cu un gol marcat și cu alte două șanse irosite. S-a luptat împotriva fostei sale echipe, a încercat, a marcat și doar neșansa a făcut ca Nae să marcheze cel de-al doilea gol și implicit să aducă liniștea în tabăra petrolistă.

Brigada de arbitri condusă de arbitrul Moroiță s-a ridicat în mare măsură la cerințele acestui joc. Deși nu a avut greșeli care să influențeze jocul respectiv rezultatul final asistentul linie 2 a avut unele scăpări la aruncările de la margine supervizat de președintele CJA Marean Deaconu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: