Mihai Amorăriței a fost lovit

Etapa intermediară cu numărul XXXII a adus în lumină un eveniment neplăcut pentru activitatea fotbalistică județeană și anume în jocul disputat la Drăgănești dintre echipa locală și Avântul Măneciu, arbitrul partidei Mihai Amorăriței a fost lovit de echipierul oaspeților C-tin Miroiu cu pumnul în zona tâmplei, incident produs în urma unei eliminări dictate împotriva acestui jucător cu câteva minute înainte de fluierul final al partidei. Meciul a fost câștigat de către echipa Progresului cu scorul de 3-1 și practic nu a avut nici o miză pentru niciuna dintre echipele implicate.

Pentru cine nu îl cunoaște pe arbitrul Mihai Amorăriței acesta este un arbitru activ în cadrul Ligii a II-a naționale, fiind unul dintre cei care se află pe lista celor care pot apărea cât de curând în corpul arbitrilor de prim eșalon.

Este deplorabil că în eșalonul de elită, o formație cu pretenții cum este Avântul Măneciu, ocupanta locului III în campionat, are în componență asemenea huligani care nu sunt demni de renumele acestei formații cu ștate vechi în eșalonul județean.

Este și mai deplorabil, faptul că în eșaloanele inferioare județene, acest fenomen ia amploare, iar autoritățile competente de pe strada Pielari, nr. 5 nu fac nimic pentru a estompa violențele dictând pedepse care de foarte multe ori ne provoacă zâmbete.

ALOOOOO COMISIILE ce așteptați? Oare doar dacă se întâmplă ceva foarte grav vă veți trezi pentru a dicta o pedeapsă aspră astfel încât să fie dat un exemplu ferm? Câte violențe trebuie să se mai întâmple în ograda dumneavoastră domnule Crângașu pentru a face ceva? 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: