Petrolul termină en-fanfare!

Meciul de la Braşov a fost doar o formalitate înainte de tragerea cortinei fiind un ultim act în care actorii Petrolul şi Corona nu mai aveau pentru ce să tragă. După această etapa o echipă retrograda fiind lanterna roșie a campionatului, iar cealaltă urma să ia drumul cupei Europa League de pe locul III al campionatului. Încă odată Petrolul a reuşit, de această dată cu Răzvan Lucescu la timonă să reediteze performanţa reuşită sezonul trecut fiind depăşită de Astra Giurgiu, doar datorită „prostiei” noastre, echipă ce a profitat de pasul greșit făcut în partida cu Viitorul.

Fiind un meci lipsit de importanţă am putea să notăm la plusuri: cele două reușite ale extremei dreapta Priso, primul gol al lui Camara în tricoul Petrolului, debutul a trei tineri petroliști, care sper eu în viitor că vor lua locurile în avanposturi și vor aduce puncte importante pentru această echipă prin prestația lor, și nu numai a lor, precum și ambiția pe care a arătat-o de-a lungul minutelor jucate de Toto TAMUZ. Dacă ceea ce se zvonește cum că Petrolul l-ar fi semnat pe Sergiu Buș, este adevărat, aș putea afirma cu mâna pe inimă că acest transfer ar fi unul reușit, din toate punctele de vedere, deoarece acest jucător a fost singurul care a pus cu adevărat probleme portarului Povilas, fiind foarte aproape de a marca pe final de meci atunci când șutul său a nimerit transversala porții apărate de lituanian.

Corona Brașov – FC Petrolul Ploiești 0-3
Stadion Corona, Spectatori cca 700
Marcatori: Priso (19, 64), Camara (70)

Corona: Dănălache – Homei, Forika, Istrofor, Burlacu – Leonte, Dalbea, Miranda, Dedu – Coman, Buş.
Antrenor: Daniel Bona

Petrolul: Povilas – Beța, Hoban, Mustivar, Guilherme – Marinescu, Priso – Walter Fernandez, Zicu, Camara – Tamuz
Antrenor: Răzvan Lucescu

Filmul golurilor:

’19 – Priso primește o centrare în cros de la Guilherme, driblează un jucător advers și șutează cu stângul la colțul lung peste portarul Dănălache

’64 – Priso majorează scorul cu o torpilă de la marginea suprafeței de pedeapsă

’70 – Camara primește o pasă în adâncime iar șutul acestuia perforează plasa nefericitului Dănălache.

4 Responses to Petrolul termină en-fanfare!

 1. dorijn says:

  Sa ne-ajute Cel de Sus sa depasim performantele din ultimii doi ani !.. Cat despre debuturi….sa ne lase CAPRA cu fii prietenilor sai derbedei si huligani ,gen Iulian Oprea ,fiul golanului Florin NEBUNU care ca toti derbedeii de teapa lui , mai tot timpul certati cu legea , santajeaza si face pressing sa-si bage fiul mediocru in teren !

  • SportulPh says:

   Cine va avea valoare de Petrolul mai mult ca sigur ca va ramane si va prinde lotul. Sita se va cerne si cat despre Oprea, daca are valoare, indiferent ca este fiu de interlop, nu cred ca va avea sansa sa prinda lotul de 18 cu care se abordeaza fiecare meci, deoarece ca valoare este si va fi mereu in spatele celorlalti portari ai Petrolului. Dupa parerea mea Pablo de Lucas este cel mai important jucator al formatiei noastre si mi-ar parea rau daca acesta va pleca.

 2. dorijn says:

  Singurii de care Petrolul se poate desparti sunt Abel Camara si Zicu , ultimul si mult prea costisitor pentru ce mai poate arata pe gazon , dar principala atentie trebuie indreptata spre intarirea lotului…nu spre vanzari de jucatori din ograda proprie in perioada de „mercato” si poate daca am ratat obiectivele de sezon , poate cu ceva sansa intram prin grupele UEL precum au facut-o Pandurii anul trecut !.. Bafta multa Petrolul in 2015 !!!…

  • SportulPh says:

   Pandurii au avut un jucator fantastic care puteau decide meciul doar dintr-o sclipire de moment. Zicu este un astfel de jucator dar din pacate la Ploiesti nu a reusit sa confirme si sincer nu prea inteleg de ce. Asta este. Oricum Camara mai mult ca sigur ca nu va fi pastrat. Cu putina sansa Petrolul poate ajunge in grupele Europa League unde sper eu sa faca o figura frumoasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: