Program Campionat Minifotbal GREEN ARENA – Etapa 8

minifotbalProgram Etapa 8

29.09 – 15.00 VIGAFON CLUB UNITED
29.09 – 16.00 VIITORUL IORDACHEANU ARABESQUE
29.09 – 17.00 MECHANICS MERIEM
29.09 – 18.00 DESALL ART LEGEA
29.09 – 19.00 ANTZ DOEL PAN
29.09 – 20.00 SICET RAD PRO AUTO

 

 

 

Reclame

9 Responses to Program Campionat Minifotbal GREEN ARENA – Etapa 8

 1. Dan says:

  clasamentul la campionatul mini fotbal ???

 2. Valeriu says:

  Dupa aceasta etapa echipa ANTZ s-a retras din campionat.

  • A says:

   Si care ar fi motivul?

   • Valeriu says:

    Arbitrajele defavorabile echipei atunci cand joaca contra „echipelor casei”.

   • BBman says:

    Scorul de 14-3 nu cred ca a fost influentat de arbitraj, dar daca asta a fost impresia ta ti-o respect si nu o contest. Un singur lucru as vrea sa il inteleaga toate echipele participante la acest campionat, faptul ca arbitrajul nu a fost si nu va fi niciodata „pe interese”. Eu cel putin ce vad aia dau. Faptul ca unele decizii sunt in spiritul jocului nu strict in litera regulamentului nu cred ca este un lucru rau. Oricum indiferent de deciziile si calitatea arbitrilor, comentarii vor fi intotdeauna, pentru ca atunci cand echipa nu poate asteapta asteapta de la arbitru, sau cand pierde cel mai simplu este sa dea vina pe arbitraj…asta este meseria noastra de arbitrii la orice decizie unul se simte defavorizat… Greseli au fost si vor mai fi pentru ca nu avem cum sa apreciem toate actiunile perfect, totul se joaca in viteza mare si foarte aglomerat…

 3. Valeriu says:

  „Faptul ca unele decizii sunt in spiritul jocului nu in intregime in litera regulamentului nu cred ca este un lucru rau”, este atunci cand deciziile in litera regulamentului se fluiera doar impotriva „echipelor mici”, iar pentru adversari cu „nume” se aplica spiritul jocului.
  Sa-ti aduc aminte ca pentru spiritul jocului la scorul de 8-2 la o balbaiala in careul nostru mingea a lovit mana unui coleg si ai fluierat imediat penalty, iar noi am respectat decizia pentru ca a fost corecta. ne asteptam ca in spiritul aceluiasi joc sa iei decizia corecta si la faza noastra si sa-l elimini pe portar. Iar motivatia ca eliminarea lui nu-si avea rostul la scorul de 14-3, la fel nici acel penalty nu-si avea rostul la 8-2, pentru ca in ambele cazuri se stia castigatoare, insa decizille spun totul.

 4. R says:

  Eliminarea portarului la acel scor ar fi motivata prin faptul ca la urmatorul meci acesta n-ar mai avea drept de joc. Deci, ar fi trebuit eliminat indiferent de scor, pentru ca decizia influenta jocul din etapa viitoare. Dincolo de acest aspect, consider ca meciurile se arbitreaza corect, fara a avantaja anumite echipe si ca in general deciziile importante sunt analizate corect. Ca intr-adevar mai exista si mici greseli…asta se intampla oricui si ar trebuii ca toata lumea sa inteleaga.

  In schimb, din punctul meu de vedere cred ca ar trebui ca arbitrul sa fie mai categoric in privinta sanctionarii limbajului vulgar pe teren 🙂

  • BBman says:

   In ceea ce priveste sanctionarea portarului, intradevar influenta dreptul lui de joc in etapa urmatoare. Din acest motiv, chiar daca in teren nu s-a luat decizia care se impunea (asa am considerat la momentul respectiv ca nu se impune, se pare ca am gresit), totusi situatia portarului echipei Doel Pan precum si a jucatorului Adi „petrolu” de la Mechanics va fi discutata in comisia de disciplina si se va lua o decizie in ceea ce priveste dreptul de joc in urmatoarea/urmatoarele etape.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: