Chiar si GICU nu-i GROZAV cateodată!

HUOOO… scandări la scenă deschisă și-au atras actorii de la poalele Tâmpei din partea publicului spectator prezent pe arena „Ilie Oană” în disputa contând pentru etapa a III-a dintre Petrolul Ploiești si FC Brașov încheiat nedecis cu scorul cu care a și început. După 3 etape disputate, echipa fanion a orașului a adunat o zestre de 5 puncte, mincinos aș putea adăuga judecând după prestația din teren, iar elevii lui Cosmin Contra pleacă în Olanda, pentru meciul de Europa League împotriva Vitesse-ului din Arnhem, cu gândul la o calificare care să mai îndulcească inimile pătimașilor suporteri ai Petrolului în lumina ultimelor rezultate înregistrate.

petrolul-ploiesti-vs-fc-brasov

Judecând la rece partida,  aș putea spune că rezultatul alb înregistrat nu reflectă absolut deloc realitatea din teren. Contra a început partida menajând majoritatea titularilor, dintre aceștia regăsindu-se la primul fluier al arbitrului Bocăneală doar Pecanha, Alves, Guilherme si Gicu Grozav și pot spune că „echipa a II-a” s-a mișcat destul de bine. Acesta din urmă, însă, a avut o apariție dezastruoasă și chiar dacă s-a zbătut în avanposturi, părerea tuturor a fost că a făcut cel mai slab joc de când îmbracă tricoul galben albastru.

Meciul a fost unul în nota Petrolului în era Cosmin Contra, cu echipa atacând și adversarul trăgând cu dinții de un rezultat de egalitate. Doar că etapa aceasta scorul la finalul celor 90 de minute a rămas neschimbat, iar gazonul cu Ilie Oană a fost asemuit de echipierii Brasov-ului cu o saltea „Dormeo” pentru că altfel nu îmi explic de ce oaspeții se tăvăleau pe jos parcă mușcați de șarpe aproape la fiecare „contact” cu adversarul direct. Fără Boudjemaa, Hamza sau Hoban, Petrolul a început în forță jocul și o incursiune a lui Priso, în minutul 2, pe partea dreaptă se putea transforma într-un gol pentru gazde dacă Grozav, reușea să ajungă la întâlnirea cu balonul.

Rând pe rând Camara, Mustivar și Boudjemaa au luat la țintă barele porții apărate de Marinescu și atunci când barele nu s-au mai opus vigilența fundașilor precum și paradele portarului advers au făcut ca tabela de marcaj să rămână neschimbată. Apreciind evoluția echipei fără 7 titulari de drept aș putea spune că mergem în Olanda și ne vom califica. Acum rămâne de văzut … dacă vom reuși să perforăm poarte olandeză cel puțin odată pentru a putea spera la o calificare.

5 Responses to Chiar si GICU nu-i GROZAV cateodată!

 1. farcry63 says:

  Mda…”perforam” poarta olandeza cand NU REUSIM SA BATEM PE NIMENI ?!… Cu cine ma rog sa o perforam ?!..Si victoria la limita de la U Cluj a stat sub semnul unui 1-1 daca gazdele nu ratau cu poarta goala in min.90 ! .. Poate la Arnhem ni se va alatura si ..bokila..care-i la taica’sau momentan in Olanda si ..ne va ajuta sa perforam in „vitesse” poarta olandezilor !..

  • SportulPh says:

   Haideti sa nu dramatizam atunci cand nu este cazul. Petrolul ajunge in fata portii, mai ramane ca faza de finalizare sa fie pusa la punct de catre Contra. Nu putem nega forta ofensiva a echipei noastre. Sau probabil ca dumneavoastra va placea epoca Vivi cand ne aparam mai aprig decat s-a aparat FC Brasovul pe Ilie Oana. Asta este parerea mea este ca pe acestia ii avem si cu astia defilam. Ca ne calificam sau nu asta este alta problema. Totul trebuie construit pentru ca nu merge asa peste noapte sa devenim campioni. Cel putin asta este parerea mea.

   • raduzzz says:

    Vivi avea si o echipa mult mai slaba si ca obiectiv avea ramanerea in prima liga , nu vreun loc european. Cred ca daca avea echipa de astazi nu mai juca la fel .. valoarea lotului iti impune sa joci fiecare meci la victorie !

   • SportulPh says:

    In principiu aveti dreptate si comentariul dumneavoastra este unul pertinent. Nu vreau sa supar pe nimeni cu ceea ce zic… dar fiecare are parerea lui. Vivi isi are meritele lui in creearea echipei / stadionului de astazi. Totusi cu echipa pe care o avea Vivi la dispozitie, Multescu a reusit sa ne salveze de la retrogradare (subliniez cu aceeasi echipa) ceea ce cred ca Vivi nu reusea. Apoi ca antrenor Vivi isi putea demonstra valoarea cat timp a fost antrenor la Romania B unde totusi dispui de o arie de selectie intr-un timp in care strainii nu erau asa de raspanditi ca in ziua de azi.

   • farcry63 says:

    Realitatea este ca …d-l Capra trebuie NEAPARAT sa mai accepte langa el si alti investitori potenti pentru ca.. „dragostea nesatula ” a suporterului ploiestean n-are limite si acesta nu-si doreste altceva decat PERFORMANTA , nu…un „targ de jucatori” cum practica Otelul,Brasovul si alte cluburi din tara ! Cat despre Bokila…NU TREBUIE LASAT SA-SI FACA DE CAP PRIN EUROPA ( dand probe si avand discutii pe la alte cluburi, declaratii ipocrite prin presa la adresa Petrolului samd) DUPA CE PETROLUL in fond L-A FACUT MARE si a cheltuit cu el cca 1 milion de euro !.. ps…cred ca la Arnhem apararea in zona, replierea rapida si atentie sporita la fazele fixe si la centrarile in careul propriu precum si ..NOROCUL de a specula si VALORIFICA orice faza de atac ,ne vor ajuta sa obtinem o calificare pe care N-O INTREVEDE NIMENI !.. FORZA OIL PLOIESTI !..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: