Oare când!

Primare cred că ți-ai cam dat foc la valiză… Ai ocupat scaunul printr-o minciună promițând bătrânilor Ploiești-ului, pensia municipală, dar mai mult ca sigur că dacă nu vei plăti obligația pe care ți-ai luat-o printr-un contract cu Petrolul vei fi primul primar care va fi dat jos cu forța… Ironia sorții face că o minciună te-a făcut primar și mai mult ca sigur că tot de la o minciună te va face simplu cetățean al orașului dacă nu vei onora contractul. Dacă de pensionari nu prea ți-a fost frică, atunci când s-au strâns câteva sute în fața clădirii în care îți desfășori activitatea zi de zi, cred că acum ar trebui să îți fie frică… pentru că lupii, chiar dacă sunt unii mai pricăjiți, asemenea pensionarilor cărora le-ai promis 200 amărâte, acționează în haită și atunci când se sună adunarea e posibil ca marea de oamenii care s-a strâns pe arena națională să poposească la ușa dumitale să îți ceară socoteală.

Ai avut tupeu să te pozezi cu cupa câștigată de persoanele care au pus pasiunea pentru această echipă și să pozezi într-un câștigător, dar nu ești în stare să plătești pentru performanța la care și tu ai visat. Alții au făcut un stadion și pentru asta s-au găsit bani, dar banii pe care i-ai promis că îi ai în vistierie acum s-au evaporat? Oare populația crezi că poate fi cumpărată cu o tigaie… Păi „tigaie” dacă ai știut de la bun început că nu sunt bani la ce te-ai mai lansat în afirmații care nu își aveau rostul. Credeai că vei fi primit cu lauri dacă promiți ceva și nu te vei ține de cuvânt? Oare te-ai crezut în campanie și probabil că îți lipseau câteva voturi.

Eu unu ți-aș sugera să dai banii aia cât mai repede… pentru că altfel nu te văd bine… sincer îți spun. Pentru CSU Asesoft sunt bani dar pentru Petrolul nu? Sau probabil ca patronatul echipei de fotbal nu este prieten cu dumneavoastră în felul în care sunteți prieten cu patronatul echipei de baschet. Să nu fiu înțeles greșit, vreau să se dea bani și la baschet și la fotbal pentru că banii aceștia, o mica parte sunt din buzunarul meu, și îmi place ca performanța să fie răsplătită indiferent de sportul care aduce renume orașului și asta chiar dacă nu sunt spitale, sau orice altceva pentru care oricum nu dați bani chiar dacă ați avea.

Unii au făcut stadioane, într-un timp record și tu nu ești în stare să recondiționezi o amărâtă de sală de sport, care din păcate este sala tuturor, lăsând pe drumuri foarte mulți sportivi care în loc să se antreneze într-o sală decentă se antrenează prin parcuri sau cine mai știe pe unde. Mingea se află în terenul dumneavoastră!

Un cititor descumpanit

8 Responses to Oare când!

 1. farcry63 says:

  De la un „prieten al spritzului si al manelelor” ce pretentii am putea avea ?! PETROLUL este SINGURUL LUCRU BUN CU CARE SE MANDRESTE ACEASTA URBE ! Oricum daca promisiunea nu va fi onorata , cel putin acum cand avem nevoie de a ne putea pastra jucatorii de baza si o nevoie „ca de aer” de o recunoastere pe scena internationala , TREBUIE SA LUAM CU ASALT PRIMARIA si SEDIUL PSD ! NE-AM SATURAT de ipocriti, mincinosi si de oameni de nimic din fruntea Primariei !

  • un ploiestean.... says:

   Marile cluburi care au performante sunt finantate de persoane juridice (patroni… pentru cei ce nu stiu), nu din banii contribuabililor!!! din acei bani pe care ii invoca niste fotbalisti care astazi sunt maine numai sunt, se pot face multe alte lucruri foarte urgente si de folos comunitatii!!! gradinite, renovari de scoli sau spitale, ajutoare sociale si multe altele!!! nu sunt de acord cu promisiunile neonorate de edili, mai ales cele din campaniile electorale, dar in cazul asta ma simt obligat sa imi spun opinia!!! si inca ceva… Ploiestiul are in jur de 200.000 de locuitori, nu doar 15-20.000 de suporteri!!! si aici i-am inclus si pe cei din mediul rural care vin la meciuri!!!

   • SportulPh says:

    Dumneavoastra in principiu aveti dreptate si precum cel care a scris articolul a subliniat ca banii care ar trebui sa finanteze scoli, gradinite, spitale in principal ar trebui sa se duca catre aceste lucruri. Dar vedeti dumneavoastra eu zic ca bani sunt, dar oricum nu sunt indreptati catre aceste lucruri. Si apoi daca sunt de ce nu am premia performanta? Acum stau si ma intreb cei care sunt premiati de catre guvern pentru medalii olimpice oare nu sunt tot banii contribuabililor? De ce mai sus se poate si la o scara mai mica nu se poate?

   • farcry63 says:

    D-le de la ..”SportulPh”, ESTE DE DATORIA NOASTRA ETICA,MORALA si DIN SPIRIT CIVIC SA PREMIEM si sa RECOMPENSAM …FARA TAGADA…FAPTELE EROILOR NEAMULUI ..chit ca-s decedati sau in viata…si PERFORMANTELE TEHNICE ,STIINTIFICE, CULTURALE si SPORTIVE pe plan LOCAL sau NATIONAL ! NU CRED CA TREBUIE SA MAI COMENTAM PE ACEASTA TEMA CARE TINE DE DEMNITATEA si EDUCATIA NOASTRA DE NEAM !

   • farcry63 says:

    ESTI UN OBTUZ COMUNIST „LIMITAT si RAMOLIT”( ca sa nu zic invechit) , PRIN CARE NU NUMAI CA ESTI INCAPABIL SA ADMITI UN FENOMEN SPORTIV si SOCIAL ..cum este fotbalul…SI CARE STA ” SI ” IN GRIJA ,ATRIBUTIUNEA si SUSTINEREA DIN PARTEA ORGANELOR ADMINISTRATIVE LOCALE ( NU NUMAI DIN PARTEA UNOR FINANTATORI ), DAR…MAI SI SPUI NUMAI INEPTII si TAMPENII AICI ! MARILE CLUBURI „draga ploiestene” ( halal ploiestean !..) cum sunt REAL MADRID, BAYERN MUNCHEN, BARCELONA ,DORTMUND , BENFICA, FC PORTO samd..sunt CLUBURI DIN PROPRIETATEA MUNICIPALITATILOR LOCALE ( cum e si Petrolul ), PLATITE DIN CONTRIBUTIILE CETATENILOR ( taxe pentru sport) DIN APORTUL ORGANELOR LOCALE SI PRIN ALTE SPONSORIZARI SI ..NUMAI MAXIM 49 % CAPITALIZATI IN ACTIUNI CE REVIN MAXIM UNUI INVESTITOR PRIVAT sau PATRON CUM ITI PLACE TIE SA-I SPUI ! FOTBALUL CA FENOMEN SOCIAL ESTE …CEA MAI MARE SI BUNA PUBLICITATE …PE CARE O POATE AVEA O LOCALITATE si care atrag implicit si alte beneficii culturale, economice si investitionale si CEL MAI BUN AMBASADOR AL RENUMELUI UNUI ORAS in lumea larga ! Cine ar fi auzit de AUXERRE, MONCHEN-GLADBACH, HOFFENHEIM, MAHACHIKALA ,VILLAREAL sau BRAGA ..DACA N-AR FI EXISTAT ACEST FENOMEN SOCIAL care este fotbalul..SI CARE DACA NU CONTRIBUIM CU TOTII NU MERITAM SA FIM NISTE DEMNI si BUNI CETATENI ! … NU NEG CA TREBUIESC SPITALE, SCOLI , DRUMURI SAU CE MAI ZICI TU AICI, DAR SI ACEST ASPECT SOCIO-SPORTIV TREBUIE SUSTINUT DE TOTI PLOIESTENII FACAND PARTE DIN VIATA ORASULUI , MAI ALES CAND NE-AU FACUT MANDRII SA FIM PRAHOVENI PRIN PERFORMANTA DE A FI PE PODIUM DUPA ZECI DE ANI SI DE A FI CASTIGAT CUPA ! NU MAI COMENTA SCRIIND AICI d-le” ploiestean cu gandire de 2 bani”, comenteaza in site-uri care te recomanda, sau in Parcul Nichita Stanescu ! Aici se vorbeste numai despre Sportul din Proahova !

 2. farcry63 says:

  Si „draga”..un ploiestean….poate n-ai stiut..PLOIESTIUL are cifra reala de 243.000 de locuitori, nu 214.000 cum s-a furnizat publicitatii prin acel „simulacru” de recensamant in care una din 20 de persoane nici nu le deschideau usile recenzorilor , iar cu localitatile limitrofe ajungem aproape de 300.000 de locuitori …iar 30.000 de spectatori ploiesteni nu s-ar fi strans ..nici daca s-ar fi impartit pachete sociale..daca Primaria ar fi initiat orice alta actiune indiferent de ce natura ar fi fost ea …edilitara, economica sau culturala ! Si CRED CA AR TREBUI SA TE BUZUNARIM MAI MULT PE UNUL CA TINE SI SA DAI MAI MULTI BANI PRIMARIEI SA CONSTRUIM MAI REPEDE SALA OLIMPIA ..UNDE VOR JUCA CAMPIOANA ASESOFT si CSM-ul SIMONEI GOGARLA la HANDBAL (f) ..SI CINE STIE POATE SI PENTRU MARIREA CAPACITATII LUI ILIE OANA ,ptr ca 15.500 de locuri SE DOVEDESC A FI PREA PUTINE !

  • un ploiestean... says:

   in primul rand sunt uimit de cat de informat esti cu privire la numarul de locuitori ai orasului nostru, lucru care nu facea parte din subiectul principal al acestei discutii si nu era atat de important si in al doilea rand eu nu am spus ca nu trebuie recompensata performanta fie ea sportiva sau de orice alta natura si am vrut sa scot in evidenta faptul ca si la noi ca si in toata tara exista cu totul alte prioritati decat cele legate de premierea unor sportivi care nu sunt niste amarati !!! dar tu esti atat ocupat sa jignesti oameni care nu fac altceva decat sa isi spuna opinie, incat devii tu OBTUZ COMUNIST “LIMITAT si RAMOLIT” SI INCAPABIL, ETC !!! Cu toate astea iti doresc sa ai o zi buna !

   • farcry63 says:

    Marile cluburi care au performante sunt finantate de persoane juridice (patroni… pentru cei ce nu stiu), nu din banii contribuabililor!!! din acei bani pe care ii invoca niste fotbalisti care astazi sunt maine numai sunt, se pot face multe alte lucruri foarte urgente si de folos comunitatii!!! gradinite, renovari de scoli sau spitale, ajutoare sociale si multe altele!!! nu sunt de acord cu promisiunile neonorate de edili, mai ales cele din campaniile electorale, dar in cazul asta ma simt obligat sa imi spun opinia!!! si inca ceva… Ploiestiul are in jur de 200.000 de locuitori, nu doar 15-20.000 de suporteri!!! si aici i-am inclus si pe cei din mediul rural care vin la meciuri!!!(scris de… „un ploiestean”) Exista oare in articolul scris mai sus de tine si pe care-l reamintesc dandu-ti acest raspuns .. ca ai fi reliefat PRIORITATEA DE A PREMIA un SPORTIV cumva ,ca fiind ea o promisiune neonorata ?!..Eu am scris ca „marile cluburi sunt finantate de persoane juridice (..deci implicit mediul privat) ,dandu-ti un argumentat contra ?! Eu ti-am „taxat” ( cu scuzele aferente) de fapt toate micile neadevaruri…implicit nr. de suporteri pe care-i are Petrolul ( tu pesemne ai amintit cati vin in mod frecvent pe Ilie Oana) sau numarul de cetateni pe care-i are de fapt Ploiestiul ! TE ROG SA MA SCUZI C-AM FOLOSIT CUVINTE JIGNITOARE si DURE LA ADRESA D-VOASTRA dar..cand e vorba de Petrolul , mai sar si eu calul !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: