Andrei vs Crîngașu: Episodul… dezbaterea

La îndrumarea făcută de către domnul Trestioreanu pe blogul dânsului foarte mulți telespectatori s-au așezat în fața televizoarelor pentru a urmări pe postul Valea Prahovei TV, o interesantă emisiune, moderată de către domnul Dimache Daniel, care a avut ca temă principală o dezbatere între cei doi candidați la șefia AJF: Silviu Crîngașu actual președinte al AJF și George Andrei, cel mai puternic contracandidat al președintelui.

 

 

 

 

Numai că surpriză, ieri în emisiune dezbaterea s-a transformat într-un monolog al domnului George Andrei, care a arătat că a venit cu temele făcute, discutând doar pe fapte și argumentând, de fiecare dată, absolut tot ceea ce avea de spus, cu documente, și doar pe alocuri, surprinzător, s-a transformat într-un dialog între dânsul și … avocatul AJF-ului, domnul Bogdan Filcea și nu cu domnul președinte Crîngașu așa cum era normal.

Au intervenit telefonic d-l Marius Zencenco și domnul Tudor Gheorghe. Unul în favoarea președintelui Crîngașu, iar celălalt împotriva lui. Domnul Zencenco a readus în discuție un scandal care s-a petrecut în vara anului trecut, când la una din cinele festive organizate de către AJF, la care a participat și d-l Ionuț Lupescu, l-a informat pe acesta, că încă de pe atunci statutul AJF conținea nereguli. Celălalt a vorbit din partea unui club, asociat AJF-ului prahovean, total pe lângă discuție, denigrându-l pe cel care intervenise telefonic înaintea dânsului, afirmând că va ține partea actualului președinte în primul rând că nu știe cine este George Andrei, și în al doilea rând datorită faptului că structura sportivă al cărei președinte este, a beneficiat de „clemența” mai marilor AJF-ului și a putut să se înscrie în campionatele organizate de această instituție cu două etape mai târziu decât prevedea regulamentul.

Pentru cei din județ care nu îl cunosc pe domnul George Andrei, și tocmai pentru că nu îl cunosc am să le pun la dispoziția lor, fișa dânsului, care poate fi găsită AICI și cred că veți observa, ca și mine, faptul că dacă cineva ar putea / trebui să îl schimbe pe actualul președinte Crîngașu, colonelul George Andrei ar fi persoana cea mai indicată.

Și spre sfârșit s-a ajuns la punctul culminant, punct pe care din punctul meu de vedere trebuia să se pună mai mult accent și anume partea care restricționează dreptul de a fi ales din statutul AJF .

Punctul cu pricina extras din articolul 36 al statutului AJF sună astfel:

d) au îndeplinit pentru o perioadă de minim 4 ani (mandat neîntrerupt) una din următoarele funcţii: preşedinte AJF/LPF/FRF, vicepreşedinte AJF/LPF/FRF, preşedinte al unei comisii permanente din cadrul AJF/LPF/FRF.

Una peste alta concluzia acestei emisiuni, din punctul meu de vedere, a fost că actualului președinte îi este teamă că va pierde scaunul pe care îl ocupă. Drept pentru care s-a pus la adăpostul unei… „paranteze” într-una din condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care doresc să atenteze la fotoliul de șef al AJF Prahova.

Vă las pe dumneavoastră cei cu drept de vot să judecați.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: