Petrolul și Durerea sa dIn COT

Petrolul a intrat în atenția procurorilor DIICOT! Oare presa centrală, nu mai are subiecte, din care să se inspire pentru a scrie un articol. Chiar și sportul a ajuns să se vândă, doar dacă la orizont apar scandaluri, prostie, circuri si cancan. Oare patronul și „menegerul” Stelei nu vă mai oferă îndeajuns de multe știri, ca voi milogii să vă scrieți articole de doi bani pentru care încasați salarii gigante, ca să vă legați astfel de numele Petrolului.

Ați așteptat să vină jocul cu U. Cluj ca să dați mielul jos din pom și coroborat cu sentința dată unora care au vrut să se îmbogățească de pe urma statului, ați inventat o poveste NEMAIPOMENITĂ, EXTRA-MEGA-ORDINARĂ, care mai mult ca sigur ar vinde, că doar este CANCAN, ceva de necrezut pentru fotbalul românesc al anului 2012, cum că Walter a vrut să înșele statul cu 11 milioane de Euro care aparțineau de fapt și de drept lui.

Și cum domnule … doar că a transferat gratis jucătorii de la U. Cluj. Ok! Și? Unde este problema voastră? Mai exact cum a înșelat statul? Ce atâta tărăboi pentru un rahat care nu are nici o legătura cu fotbalul. Walter pleca și nimănui nu îi convenea să rămână la o echipă falimentară așa că au plecat și ei cu Walter. Nu este de parcă zici că i-a luat cu arcanul. A luat bunurile sale și le-a mutat de la Cluj la Ploiești, și cu asta basta.

Unde scrie că Grozav și compania valorează X milioane de Euro? Dar stai domne că ne-am deșteptat! Avem transfermarkt.de și dacă aia zic că Adrian Cristea valorează 1,3 milioane de euro mia mult ca sigur că așa este, deoarece acest „for” ce se ocupă de destinele transferurilor la nivel mondial, este recunoscut de toată lumea, este un fel de DUMNEZEU al transferurilor.

Dacă unu debitează faptul că cineva ar costa cât zice site-urile de profil înseamnă că si trebuie plătit prețul pe respectivul jucător. Dacă Rapidul lui Copos nu valorează 1 Leu sau 1 Euro și Copos este dispus să îl vândă pe suma asta este de vină cineva că îl cumpără la banii aceștia. Și-a pus cineva până acum întrebarea când Nețoiu a venit la Dinamo cu tot lotul Craiova dacă Dinamo a plătit ceva clubului Craiova la momentul respectiv pe Niculescu și ceilalți jucători repatriați cu „arcanul” la București. Oare s-a întrebat cineva cât s-a plătit pe lotul Urziceni în momentul în care s-a transferat la Steaua? Oare s-a plătit prețul real pe acești jucători conform transfermarkt.de?

Eu sunt curios de ce tocmai acum se fac valuri înaintea meciului direct? Sunt oare interese? Ce interese ar putea fi la o echipă care nu ar părea să mai aibă nici o șansă la campionat? Că doar acolo este potul cel mare urmărit de toată lumea. Probabil datorită faptului că Petrolul este una din echipele care joacă un fotbal de calitate și anumite persoane se simt amenințate, și vă pot enunța cam 18 milioane de motive … venite la UEFA.

Până după jocul cu fosta echipă a lui Walter… Hai Petrolul!

6 Responses to Petrolul și Durerea sa dIn COT

 1. farcry63 says:

  Acest COMENTARIU dati-l DOMNULE pe Facebook si pe alte site-uri si blog-uri folosite intens de utilizatori ,ptr ca deja presa „libera” si televiziunile cumparate” de prea-cuviosul ” Becali precum si cele aservite propagandistic partidelor politice ,AU PATAT SUFICIENT DE MULT CLUBUL PETROLUL ! De un lucru sunt sigur si convins , avand informatia de la o sursa demna ,ca …D-l Walter a fost deja vizat ca..”va fi calcat” inca de-asta iarna de cand si-a „trambitat” plecarea de la U Cluj !.. ” Cand tara zace-nsaracie si oamenilor li s-au taiat veniturile si pensiile , astia se lafaie pe milioane si ne sfideaza pe noi cu arogante ” ?!..”Dar, ce-i fotbalul asta, stat in stat ” ?! „Scoate-ti d-lor cateva milioane din lumea asta a fotbalului , pentru ca baietii destepti aici isi „spala rufele” !.. Asa ca D-le Mediator..MAI E CEVA DE SPUS …DESPRE ACTIUNILE „LEGITIME” INTREPRINSE DE REPREZENTANTEI FORTEI COERCITIVE INTR-UN ASTFEL DE „”STAT DE DREPT „” ???!…

 2. farcry63 says:

  „Prin prizma experienţei mele, probabil se vor anula aceste contracte, ca fiind frauduloase. E o mare posibilitate ca jucătorii să revină la „U” Cluj. Orcine anulare de contracte se face prin revenirea la situaţia anterioară. Din punct de vedere legal ar putea reveni la „U” Cluj, în situaţia în care se dovedeşte că s-au săvârşit aceste ilegalităţi”, a spus Lăzăreanu la Look Tv. CUM COMENTATI ASEMENEA STIRE D-LOR ?!…. Cred ca venirea lui WALTER la Ploiesti ne-a facut mai mult „sange rau” decat sa ne duca spre Europa ! INCA O DOVADA IN PLUS CA ACEASTA SCURSURA DE U CLUJ ARE PROTECTORI PTR A FACE RAU LUI WALTER si …implicit…PETROLULUI DECAT SA-SI REABILITEZE CLUBUL PROPRIU ! ps…UITE CINE IESE PE POSTUL DiGiSPORT/TV CONTRA LUI WALTER ! ESCROCUL MITITELU !….

  • SportulPh says:

   Eu zic ca doar se agita apele… aiurea.

   • farcry63 says:

    ” HAIRY ” Lazareanu..,vorbind de pe postul LOOK TV , post privat al lui Paszkany ?!….AVETI DREPTATE ! ..Amintind citatul …”Prin prizma experientei mele,probabil se vor ANULA acele contracte ca fiind FRAUDULOASE” , EXPERIENTA IN CE , D-LE LAZAREANU??!…ca-n materie de contracte civile , ai oarece lacune ! Cum poate vorbi de experienta Dl Lazareanu cand nu sunt intrunite elementele unei infractiuni ?!.. Experienta dansului merge pe supozitii de caz ?! Nici in poarta la U Cluj n-ai rupt gura targului !!! NICI VORBA !.. AU FOST CONTRACTE INCHEIATE PRIN LIBERUL ACORD DE VOINTA AL PARTILOR , NEEXISTAND VREUN VICIU DE CONSIMTAMANT, fapt consemnat de insasi Mircea Bornescu in direct intr-o emisiune TV ! O eventuala problema ilicita ar fi existat doar in situatia cand Sumudica chemat fiind in „Unirii” de catre Babutan si Marginean, ar fi semnat contractul cu U Cluj ,implicand actele firmei Romprest si conducandu-se la concluzia ca D-l Walter ar fi patron concomitent la doua cluburi , fapt interzis de regulamentele de profil !!! Catusi despre cele 11 milioane frauda facute de Walter …SUNT VENITE DIN FRUSTRARE CU DEDICATIE DINSPRE ” U „CLUJ , fie ele venite de la „pretinu’Morar” de la DNA, de la DIICOT sau de la Primaria lui Boc ! Oricum un GROSOLAN ABUZ S-A EFECTUAT !… NU POTI EMITE MANDAT DE PERCHEZITIE culminat cu „rascolirea unui Sediu privat al unei firme sau societati avand la baza DOAR o sesizare si neavand niciun element „veritas” concludent prin care sa existe un fapt care sa fi condus la o prejudiciere a statului ! Nu poti lua temei legal parerea neoficiala a unor ziaristi de la transfermarkt.de privind adevarata lor valoare pecuniara si -chiar si asa- fotbalistii valorosi de care a dispus Clujul sezonul trecut n-au fost „fortati „sa semneze cu Petrolul , ci au semnat ptr ei si familiile lor !

 3. Razvan says:

  Oare acesti procurori care ancheteaza „la comanda” diverse raspund pentru cheltuielile cu aceste anchete, daca se demonstreaza ca nu au o baza?! Si de ce nu se face valva decat in preajma alegerilor?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: