LMF – Divizia Amatori

Pe 10 septembrie 2012 a inceput nebunia in Divizia de Amatori din cadrul Ligii de Minifotbal Ploiesti. Luptele din noul sezon vor avea loc pe “Calugareniul” din zona de est a Ploiestiului, terenurile sintetice ale Complexului Ana Maria Pop. Aceasta sora mai mica a Ligii de Minifotbal, desfasurata pe terenurile lui Daniel Chirita, este destinata jucatorilor amatori, care nu sunt legitimati la echipe de fotbal din niciun esalon fotbalistic. Cu siguranta ca si amatorii pot face spectacol, dovada interesul starnit si la acest nivel de suflarea minifotbalistica. Cel de-al treilea sezon a avut la start un numar de 14 echipe, cele mai multe dintre ele prezente si in sezonul precedent, si se va derula in sistem tur-retur cu finalul undeva in vara anului viitor.

In ultimul sezon al ligii (2011-2012) tabloul final a aratat astfel:

 1. Zenit                               50p (Golaveraj: 151-92)
 2. Pogal Almax                47p (125-92)
 3. Club Valea II               46p (100-74)
 4. FcB Ploiesti                  38p (87-80)
 5. Signal Club                    35p (105-81)
 6. Rangers II                     34p (120-112)
 7. Str Problem                  31p (97-96)
 8. Keller                              30p (124-108)
 9. Merlin Palace              25p (99-107)
 10. Arena Auto II             23p (79-146)
 11. Pistol                              14p (78-133)
 12. RSP II                             13p (59-103)

Campioana en-titre se numeste Zenit,  iar castigatoarea ultimei editii a cupei Merlin Palace. Media golurilor marcate, dar si primite este de 102 pe echipa. Careul de asi al cupei a fost format din urmatoarele echipe: Merlin Palace, Club Valea II, FcB Ploiesti si Rangers II.

Noua editie de campionat a fost largita la 14 echipe si este alcatuita din urmatoarele formatii:

 1. Zenit
 2. Pogal Almax
 3. FcB Ploiesti
 4. Signal Club
 5. Rangers II
 6. Str Problem
 7. Keller
 8. Merlin Palace
 9. Pistol
 10. RSP II
 11. Elnicos Impex
 12. Proleasing Motors
 13. Toyota Ploiesti
 14. Bucov United

Din aceste 14 echipe aflate la startul campionatului, 10 dintre ele au jucat si in sezonul precedent , iar 4 dintre acestea sunt noi (Elnicos Impex, Proleasing Motors, Toyota Ploiesti, Bucov United).

Cu prima sansa la castigarea editiei 2012-2013 porneste desigur campioana en-titre Zenit, echipa formata din jucatori foarte buni precum Bogdan Zahiu, Razvan Dincuta, Gabriel Ivan, Tiberiu Baroian sau Emil Bozieru, fosti jucatori sau/si actuali arbitri ai judetului Prahova. De asemenea printre favorite se afla si formatia Pogal Almax, o echipa frumoasa care a practicat un joc foarte bun in returul editiei trecute si a reusit sa termine pe pozitia a doua la 3 puncte in spatele campioanei.  Pentru locurile 1-4 se vor lupta si FcB Ploiesti si Merlin Palace. Prima, FcB Ploiesti a incheiat sezonul trecut pe locul 4 si a atins semifinalele cupei, avand participari in Liga de Minifotbal inca din anul 2008, jucand 2 sezoane in Liga A, alaturi de echipe precum Ekatrust, Duo, Club Axa , Meriem, Chedra, Altphel sau Eurofotbal si 2 sezoane in Liga B. In componenta echipei se gasesc nume ca: Dorin Vlas(capitanul echipei), Dragos Ene, Andrei Banica, Florin Paltanea , David Radu, Bogdan Crudu, Andrei Blanuta, Adrian Georgescu sau primul fotbalist de culoare din cadrul LMF, angolezul Luis dos Santos.

Merlin Palace, totodata si castigatoarea cupei are in componenta o serie de fotbalisti cunoscuti in Liga de Minifotbal precum:  Sorin Anghel, Bogdan Verzea, Dan Paladoiu, Irinel Sandu  sau Stelian Cursaru.

Alte doua echipe supriza ar putea fi Pistol, cu un joc foarte bun in acest debut de campionat, Signal Club sau RSP II. Aceasta din urma este alaturi de FcB Ploiesti o alta echipa de traditie in LMF,  prima sa echipa fiind la al doilea sezon consecutiv in Liga A de Minifotbal.

Desigur si in partea de jos a clasamentului vor fi lupte aprige, intre echipe cotate cu sanse mici la prima jumatate precum Proleasing Motors, Toyota Ploiesti, Bucov United, Str Problem sau Rangers II, dar cum in fotbal mereu exista surprize asteptam desfasurarea meciurilor dar și noi pareri.

Despre El Capitan
2008

One Response to LMF – Divizia Amatori

 1. adrian says:

  Mai a veți nevoie vreau si eu sa joc daca mai ie nevoie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: