Un meci de 3 puncte pentru Petrolul

Atât Gloria cât și Petrolul nu au decât o singură victorie în ultimele 5 etape de campionat diferența dintre cele două, fiind că Petrolul pleacă în deplasarea de azi cu un moral foarte bun după victoria obținută în etapa trecută în fața Pandurilor și se așteaptă de la ea o victorie en-fanfare în fața formației lui „tata Jean”.

Cele două formații au obiective diferite. Dacă Bistrița se luptă pentru salvarea de la retrogradare fiind pe locul 15, la 3 puncte față de locul 14 primul deasupra liniei de retrogradare, cu doar o singură victorie în cele 8 etape, de cealaltă parte Petrolul are ca obiectiv calificarea într-o cupă europeană având un bilanț de 3 victorii, 3 egaluri și 2 înfrângeri cu un golaveraj de 16-10 cu o medie de 2 goluri pe meci. Cu toate astea lupii au un bilanț negativ în deplasare unde au încasat 9 din cele 10 goluri primite și speră să obțină în această seara prima victorie în deplasare.

Deși doi dintre cei mai buni jucători de pe teren vor lipsi astăzi și aici îi numesc pe Hamza și Boudjemaa cred că echipa petrolistă va reuși să își mențină media de 2 goluri marcate pe meci în fața unei trupe destul de slabe, care conform statisticii a primit minim 2 goluri pe meci în cele 8 partide disputate până acum în campionat.

Jocul va începe de la ora 21.30 și va fi difuzat de către postul DigiSport 1.

One Response to Un meci de 3 puncte pentru Petrolul

  1. Alin says:

    Ce trei puncte frate cu 2 mijlocasi defensivi cu Bistrita nu ai nici o sansa. Au si ratat dar au tratat meciul de sus si asta s-a vazut. Bine naibii ca nu am luat bataie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: