Vinovaţii fără Vină!

După meciul de aseară din Gruia rămân cu părerea de rău că nu-avem un antrenor care să joace ofensiv tot timpul. Sincer, nu stiu dacă exact acela pe care multă lume îl regretă, dar cu siguranţă unul care să iubească atacul şi să facă echipa în aşa fel încât 4-2-3-1 să fie doar de domeniul excepţionalului.

LIVE TEXT CFR Cluj - Petrolul 1-2! Gol Bokila, Kapetanos egalează! Cadu ratează penalty şi înscrie în propria poartă

                                                                                                                                    preluare prosport.ro

Fără a mai încerca din nou o critică la adresa lui Rednic, mă văd nevoit să spun: “Da , am avut din nou dreptate!”. Primul obiectiv a fost atins deşi Walter ar trebui să fie furios pentru că din cauza antrenorului a mai scăpat printre degete 2 puncte pentru Steaua. Nu ai curaj dragă Walter să-l demiţi după ce echipa “şi-a dat viaţa în Gruia?”

Al doilea obiectiv este “câştigarea cel trei puncte cu Pandurii lui Grig care vor veni la Ploiesti, obosiţi, fără vlagă, atât cât să câştige Petrolul 3 puncte. Vom vedea…

Ca prestaţie aseară echipa a crescut, dar nu datorită antrenorului ci doar dintr-un motiv foarte simplu, nu a mai jucat în 9 oameni. Ca să glumesc un pic, am jucat în 10 prima repriză , apoi în a doua repriză acest fricos de antrenor Rednic, ordonă retragerea din minutul 70 , scotând cel mai periculos om al nostru (frumoasă a fost nedumerirea de pe chipul lui Bokila la ieşirea din teren!!!) , introducând fundaşi-mijlocaşi defensivi, pentru a putea prietenul Ando să urce liniile în careul nostru.

Deşi, am mai spus-o şi o să o tot repet până aude şi domnul Walter, se vede atitudinea de staff profesionist, mai ales la cârma portarilor unde domnul Tene îşi face datoria cu vârf şi îndesat. Doamne, ce bine sună şi ce bine este să iei în râs pe cei care nu fac treabă ci doar jecmănesc un om fără să pună suflet şi inimă pentru aceste culori. Domnilor , se vede ca Hamutovski apară doar din instinct iar pregătirea făcută cu voi este doar frecţie la picior de lemn!

Aşa după cum spuneam şi altă dată singurul sfat pentru domnul mare antrenor Rednic este : “Tataie , lasă echipa să atace altfel mai devreme sau mai târziu o să ai soarta lui Răchită!”

“Nu esti învins decât dacă refuzi lupta.”

Mircea Eliade

Despre cryssalthar
nimic de spus pentru moment

4 Responses to Vinovaţii fără Vină!

 1. dorijn says:

  Sunt propriile Dv puncte de vedere , in care la unele aveti dreptate ,iar la altele -putine la numar ce-i drept- mai putin sunteti obiectiv !

  • cryssalthar says:

   Da, aveti dreptate, de obicei sunt propriile mele ganduri. In ceea ce priveste Petrolul niciodata nu as putea sa fiu pe deplin obiectiv, de aceea nici nu doresc sa spun ca am si dreptate intotdeauna si de cele mai multe ori imi doresc sa gresesc…destul de rar as zice, nu?:)

 2. dorijn says:

  Cea mai SLABA CARENTA pe care jocul echipei o are este SLABA VITEZA de joc si asta…pe fondul lipsei de forma din partea unor „piese grele” din angrenajul echipei..Grozav, Hamza,Mustivar, Cristea sau Bornescu ! De altfel si comentatorul de la DiGi (care ne-o tot insista „eronat” cu „lipsa pozitiei de offside ” la golul anulat a lui Sougou ) remarca lipsa de viteza in joc a petrolistilor , fapt care conduce la o previzibila si intuitiva abordare de joc din partea adversarului ! Iar un alt aspect intalnit este LIPSA UNOR SCHEME si a UNOR FORMULE de JOC , care conduce la o ambiguitate si la o lipsa de fluenta si coerenta intre compartimente !

  • cryssalthar says:

   De aceea, a adus domnul Rednic , la foc automat un…argentinian de picior stang…care in 73 de jocuri a marcat…3 goluri…si probabil nu o sa-l mai vedem pe Oprita pana la sfarsitul campionatului….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: