Fără Orizont !

Am lăsat să treacă doar câteva minute de la meciul susținut de către Petrolul în Ștefan cel Mare și o să încerc un punct de vedere la cald. În primul rând Petrolul nu joacă, de fapt sunt delicat, de fapt este un circ de spectacol pus la cale de un antrenor limitat. Îmi pare rău să spun asta, dar încep să se vadă primele semne ale antrenorului Mircea Rednic!

De ce spun asta? În primul rând și cel mai grav, menținerea în teren a unui jucător, Adrian Cristea, pentru care ceilalți jucători trebuie să compenseze prin forța lor. Alo, se aude profesore? Apoi, lipsa unui titular cert în poarta Petrolului este din nou vina staffului și spune totul despre antrenorul cu portarii pe care-l avem acum. Alo, se aude iar profesore? Păi , stimate Walter, să nu zic prostii, încă, dar stafful  pe care l-ai dat afara era profesionist, și cu stafful acela Hamutovski era portar.  Alo, se aude patroane?

Păi , eu nu sunt “mister”dar nu pot să nu văd că jocul pe care Mircea îl pune în practică este unul croit pe defensivă iar așa punctele nu vin, când ai un fundaș lateral ca Achim care dă peste 75% din pase înapoi, când pui vârfurile să vină la mijloc să suplinească un mijlocaș ținut la “îngrășat”pe teren, și plimbi mingea mereu între fundașii centrali, atunci iți meriți soarta pe care ai început să o ai Mircea Rednic. Așa nu, nu se poate profesore!

De ce nu joacă vârfurile pentru echipă , profesore! De ce , ai un vârf , Grozav, care parcă este certat cu Hamza? Unde este atitudinea și de ce nu există , profesore? Mircea , îmi permit să-ți dau același sfat care i l-am dat și “marelui antrenor”Răchită…. Să nu ne crezi proști, și lasă echipa să ATACE!!!! Arată-le Orizontul !!!! Altfel o să PLECI …. așa cum ai venit…pe ușa din dos. HAI PETROLUL!

„Iar Mintea se trase lăsând Norocul / Și rămase Prostul mai ceva ca Dobitocul!”

Reclame

Despre cryssalthar
nimic de spus pentru moment

4 Responses to Fără Orizont !

 1. dorijn says:

  SUNT PERFECT DE ACORD CU OBIECTIILE….REDNIC TREBUIE SA PLECE ! ESTE „LIMITAT” si „PERIMAT” ca strategie, viziune si tactica de joc ! Cu un asemenea antrenor ce are la dispozitie un asa lot… nu poti emite pretentii mai mult de locurile 9-12 ! Si…NU STIE SA PUNA JUCATORII IN TEREN ! CU un singur „coment” vin la cele subscrise de tine…MERGE PE APARARE si..APARAREA ESTE CEA CARE NE TRADEAZA CONSTANT pierzand 3 puncte in minutul 92 !!!…

 2. dorijn says:

  Sunt de acord cu cele consemnate de tine ! REDNIC este DEPASIT , LIMITAT si PERIMAT ca antrenor ! Nu poti emite PRETENTII cu unul ca el sa se bata la locuri „europene”, cupe samd ! O singura obiectie am fata de cele scrise de tine :” daca tot ii place apararea si nu stie sa dezvolte atacul…(care nu gaseste culoarele de patrundere, nu se inteleg servantii intre ei, atac haotic ..fara orizont samd..) , cum se face ca nici macar apararea n-o pune la punct , pierzand „imatur” 3 puncte in minutele 93′ ??!… Adrian Cristea TINE JOCUL PE LOC, jucatorii tematori joaca in spate ptr a mentine posesia ,Mustivar nu e ajutat si pierde multe mingii pe centrul terenului, atacantii nu sunt sustinuti cu mingii eficiente, VITEZA DE JOC FOARTE SLABA, PORTARI iesiti din forma samd… Cred ca un antrenor strain bun ar fi o solutie, odata ce antrenorii romani buni sunt sub contract iar cei liberi nu sunt garantie ! ….ps …poate Dorinel Munteanu care poate deveni liber de la Galati ar fi o solutie !!!

 3. Alin says:

  Salut,
  Da, ce pot sa spun, vazand toate meciurile din amicale, am zis ca Petrolul, daca mai face 2 plombe pe linia de fund, va fi o echipa care se va bate sigur la primele locuri. Am vazut in amicale o pofta de joc, am vazut o echipa care ataca poarta, am vazut determinare, am vazut un joc placut ochiului. Sincer Petrolul acasa este purtat de un public inimos si datorita atmosferei incendiare cat de cat joaca. Afara parca sunt mielusei. La meciul cu Dinamo Cristea a jucat cu 2 viteze in minus, Hamza si Grozav cum ati punctat si dumneavoastra parca erau certati si jocul s-a mai animat doar cand a intrat Marinescu si cu Cristescu. Se simte lipsa lui Oprita, care, chiar daca are o varsta, eu zic ca este un jucator care ofera pase de gol si care prin determinare trage echipa dupa el.
  Ma uit cu jind cum Multescu face minuni la echipa cealalta a Ploiestiului. Pacat ca s-a renuntat la un antrenor care pe unde a antrenat, a facut echipa antrenata sa joace si faca si spectacol in acelasi timp. Sincer daca nu incepe sa joace pe poarta nu il vad deloc bine pe Rednic, care in ciuda a ceea ce ati afirmat dumneavoastra in articolul acesta, totusi este un antrenor bun.

 4. cryssalthar says:

  Am incercat sa nu fiu foarte acid in textul de mai sus, si sa-i las omului Mircea Rednic sansa pe care el nu i-a lasat-o fostului antrenor si anume sa-si dea seama unde a gresit si sa plece singur. Observ insa ca el se incapataneaza, dar sincer nu imi este frica, il mai avem antrenor doua meciuri (aveti incredere in mine) DOUA meciuri! Va fi tradat de oamenii lui, mercenarii, Cristea, Bornescu, Cristescu (si asta la ordinele clare ale domnului Walter). V-ar mira sa vedeti un antrenor debarcat dupa o victorie cu liderul (cunoscatorii stiu de ce)? Raspunsul va fi in trioul Petrolul-Panduri-Steaua…
  Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: