Live Text: Petrolul – SV Seekirchen!

După prima victorie în primul joc susținut de echipa contra echipei de Liga a III-a, Progresul Cernica, scor 8-1, astăzi de la ora 19.30 Petrolul Ploiești va susține primul amical în stagiul de pregătire din Austria. Surprinde Mircea Rednic prin titularizarea lui Povilas in poartă, dar și prin acordarea banderolei de căpitan lui Galamaz, fundașul adus de la Cluj de către Florian Walter.

Petrolul începe cu viteza melcului și în primele 5 minute, gazdele contruiesc o fază frumoasă, în care combină frumos prin careul lui Povilas, aproape nestingheriți și sunt opriți de fluierul arbitrului pentru motiv de ofside. După această fază Petrolul apasă pedala de accelerație și punctează pe tabela de marcaj prin Gicu Grozav care, în minutul 7, îndeplinește o simplă formalitate înscriind în poarta nefericitului portar al gazdelor.

Petrolul mai are încă două mari ocazii în minutele 11 și 12 prin Sony Mustivar și Cristescu care primesc aproape ”pe tavă” mingea de la Adrian Cristea!

Min 30. Gicu Grozav reușește dubla printr-un sut de la marginea suprafeței de pedeapsă după o pasă venită de la același Adrian Cristea

Prima repriză se încheie cu scorul de 2-0 pentru echipa ploieșteană.

Petrolul mai ratează o ocazie de la reluarea jocului prin Hamza, a cărui lovitură de cap trece ”peste”, deschis excelent de Boudjemaa. Totuși Petrolul reușește prin M. Roman, în minutul 65, să majoreze scorul la 3-0.

Gazdele reduc din diferentă prin Mayr care sutează în cros de la aproximativ 11 m pe lângă Hamutovski în minutul 67. Scor 3-1 pentru Petrolul.

Gluma se îngroașă în minutut 70 când la o centrare aparent banală a lui Rzpecki, Hamutovki greșește intercepția și mingea intră în poartă, gazdele reducând astfel din diferență.

Minutul 83 Mihai Roman măreste diferența la două goluri pe tabela de marcaj după o centrare venită de pe partea dreaptă a lui Cojocnean.

Minutul 87 Bikana tratează o fază ”la mișto” exact cum a tratat acest joc și îi permite lui Mayr să realizeze dubla.

Jocul se încheie cu scorul de 4-3 pentru Petrolul, într-un joc pe care l-au controlat de la început până la sfârșit și dacă tratau cu mai multă atenție faza de finalizare scorul putea fi unul ”fluviu”. La capitolul surprize plăcute l-aș include pe Adrian Cristea, Galamaz, Guilherme, pe Gicu Grozav, chiar și pe Mihai Roman, care deși are probleme după părerea mea la poziționare, totuși a marcat două goluri. La ”minusuri” aș trece atitudinea lui Bikana, care deși este un jucător bun, totuși ”determinarea” pe care a adoptat-o în timpul jocului a dezamăgit.

2 Responses to Live Text: Petrolul – SV Seekirchen!

  1. Aceasta „determinare” a lui Bikana nu se poate corecta, dupa parerea mea si nu numai.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: