Ce părere aveți?

Aș dori să știu și eu ce părere aveți dumneavoastră din postura de urmăritori ai Ligii A Prahova legată de meciul de baraj pe care campiona eșalonului de elită județean din Prahova îl va susține contra campioanei din municipiul București?

3 Responses to Ce părere aveți?

  1. Alin says:

    Greu foarte greu… deoarece in Bucuresti sunt foarte multe echipe foarte bune care au in componenta jucatori care au jucat prin diviziile superioare! Poate si o „mana” intinsa de catre presedintele AJF 🙂

  2. In calitate de nou autor pe blog, as dori sa imi exprim si eu parerea. Campionatul judetean al Bucurestiului este unul din cele mai puternice, sau daca nu, cel mai puternic campionat de la nivelul judetean al Romaniei. Aici joaca foarte multi jucatori care au evoluat/evolueaza in Liga a III-a/a II-a, imprumutati sau chiar, in cazul echipei Dinamo III Bucuresti, cedati prin metoda „satelit”. Si Unirea are in componenta jucatori buni, care au evoluat in esaloane superioare (de ex. Andrei Stoica – Tricolorul Breaza, Lucian Zecheru – Petrolul, Eduard Bica – Dunarea Galati, FCM Poiana Campina etc.). Acum se va vedea valoarea corecta a echipei Unirea, de care eu nu ma indoiesc. Multa bafta Unirea!

    Antonio Istrate

  3. anonim says:

    nu e problema echipa din bucuresti,problema e conducera celor de la unirea care sau vazut cu sacii in caruta si acum o dau din colt in colt cu banii promisi jucatorilor,mai bine se ducea vispesti…pe cei din conducere ia interesat doar sa fie in fata celor de la csm si sa spele niste bani pt campanie si sa vedeti dupa ce iese tiseanu primar echipa dispare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: