SportulPh împlineşte trei anişori

SportulPh împlineşte astăzi 3 anişori de când a luat fiinţă. Am început acest blog cu un articol despre fostul şef al CJA Prahova, arbitrul asistent Cristian Nica pe data de 2 aprilie 2009 atunci când acesta a demisionat din funcţie primind o informaţie de la un arbitru. Eram şi încă sunt un urmăritor al campionatelor judeţene din Prahova şi această informaţie a fost punctul meu de plecare în construirea acestui blog, care urma să ajute la promovarea sportului mic prahovean, un domeniu care era cât de cât foarte puţin abordat.

Alături de colegii mei (BBMan, Cristian Apostol, Cosmin Minescu, Paul Mâinea, Ana Gavriloiu) am reuşit să aducem informaţii prin cele 637 de articole scrise până în prezent, la care am primit un număr de 2137 de comentarii, şi aici le includ pe cele postate de noi.

În totalul celor trei ani de existenţă am adunat 254,252 de vizualizări, iar cea mai aglomerată zi din viaţa acestui blog a fost ziua de 4 aprilie 2011, atunci când timpul mi-a permis şi „m-am deplasat” la un joc de Liga C Prahova disputat la Tg. Nou între echipa locală Sori Tg. Nou şi AS Balta Doamnei. A fost o experienţă plăcută să văd că lumea cunoştea blogul şi asta mi-a dat încă un impuls să continui.

Am reuşit, prin intermediul acestui blog, să leg prietenii, „virtuale” ce este drept, cu mai multe persoane din presa scrisă prahoveană, persoane care mi-au dat sfaturi preţioase la început de drum şi cărora le mulţumesc pe această cale. Mulţumesc astfel domnului Dragoş Trestioreanu, Ionuţ Borcan, PrahovaSport, Sport-Câmpina, Prahova24Hours, DoarPetrolul.ro, fără de care poate astăzi SportulPh nu ajungea aici.

Alături de colegii mei voi încerca pe viitor să vă aduc cât mai multe informaţii din peisajul pitoresc al fotbalului prahovean.

Vă doresc un început de săptămână cât mai plăcut şi mulţi ani înainte cu SportuPh!
Alin Iacobescu

5 Responses to SportulPh împlineşte trei anişori

  1. un martian says:

    Mai putin „DoarPetrolul” care nu cunosc,nu respecta si nu propaga adevarata TRADITIE de decenii a PETROLULUI , ci mai degraba vrajba si ura „lupilor ultrasi” fata de concitadina ASTRA sau contra CFR-ului din Cluj (ptr a-i multumi pe aliatii PDL de la U Cluj) nu si… punctul de vedere al „moderatilor martieni” patimasi .. si ECHIDISTANTI (vezi cazul Dragos Enache,vezi reactia fata de Primarul Volosevici samd ) !.. NU ULTRASII PETROLULUI ,care nici macar nu stiu cu cine se infrateau suporterii petrolisti pe vremuri , sau cine erau Topsa, Babone, Simaciu ,M.Mocanu, Sfetcu ,Pisau sau Toporan si care fac aliante cu U sau Dinamo ,echipe cu care ploiestenii erau mereu in clinciuri !.. De cand ILIE OANA este SIMBOL al PETROLULUI ? A fost antrenorul performantelor noastre dar…”cei care alergau dupa basica in iarba” nu merita RECUNOSTINTA pe masura ??! Asa s-a hotarat pe „DoarPetrolul”.ro ??! Ati facut vreun sondaj pe o perioada mai lunga sa vedeti care sunt IDOLII PETROLULUI din toate timpurile sau cum ar fi trebuit sa fie denumita nou arena cumva ??!

  2. Ionut Borcan says:

    Cu intarziere insa din suflet… LA MULTI, MULTI ANI! Sa cresteti si mai mari!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: