Când săpunul nu-ţi mai este de ajuns!!!

După încă un meci suspect de pariuri, Petrolul a mai bifat astăzi, un 2 pauză 1 final pe terenul celor de la Ceahlăul, pierzând astfel şi ultima şansa de rămânere în Liga 1. Celui mai penibil antrenor din toate timpurile care a luat loc pe banca Petrolului, nu pot să-i spun decât atâtA început iar să miroasă, cât un pic, acum mai mult, te rog uită-te sub fund, că eşti plin şi n-ai săpun”  

Sincer, m-am săturat de tine şi de fiţele tale de jună, neumblată dar cu bătături în palmă, care deşi spune “Plec” revine cu pantalonii-vine să ne spună “mai stau de două ori”, că aşa este mai bine, aici unde jucătorii sunt port drapel pentru un căcăcios de antrenor. Acum ce s-a mai întâmplat “vecine”? Tot ei, jucătorii, sunt de vină? Păi, să vină vineri în genunchi, în faţa noastră, că la aşa prostie doar o nebunie te salvează. Îmi pare rău, să văd ca nu te duce capul, şi crezi în continuare că eşti sacru, dar uiţi ce ţi-am mai spus odată… sunt mulţi cei care pentru noi contează, iar tu eşti doar pe locul de scafandru.

Şi ţi-as mai spune multe, multe, cât de maro începi să fii şi cât de mult începe să miroasă, tot ce din gura ta ar mai vrea să iasă, cacao multă trebuie să bei, să nu-ţi mai văd moaca de tembel. Ai dus PETROLUL nostru la loc în “B” , ce treabă bună, antrenor de “D”.

Deşi aş avea o grămadă de epitete, respectul faţă de cei care citesc aceste rânduri, nu mă mai lasă să te fac aşa cum ar trebui…egalul porcului.

Despre cryssalthar
nimic de spus pentru moment

2 Responses to Când săpunul nu-ţi mai este de ajuns!!!

  1. un gazar patimas says:

    UN ******** ! La fel ca si cel de la Cotroceni caruia si la -24 de grade i s-a strigat DEMISIA si ..DEGEABA !…Asta e Rachita asta, un ******** cu obrazul GROS ca TOVALUL ! Esti AMBITIOS ..dar te rog du-te in liga III-a si continua-ti prostia la Brazi,Conpet, Boldesti sau la Paulestii tai , dar pe noi lasa-ne ca esti PENIBIL ! NE-AI BAGAT IN B dupa ce am tanjit 7 ani la aceasta promovare ! Mai bine ii pastrai pe Petrovic si Sipovici cu care am facut 18 p in tur ! MACAR INVATAI DIN SPUSELE LUI LUCESCU senior. , ca pe africani sa nu-i aduci niciodata pe linia defensiva ca esti pierdut ! Pe urma..PDL-ul asta DESTEPT a lui GOGOSEVICI (care a taiat pamblica unui stadion (care trebuia sa aiba 22.000 de locuri, nu..15 mii !)de dragul unor mil.de „euroi portocalii” si a unei CAMPANII ELECTORALE) , NU L-A PUTUT PASTRA MACAR PE BORNESCU ??!… Am primit 14 goluri in ultimul sfert de ora…JUCATORII SCOT LIMBA DE UN COT neavand conditie fizica ! Echipa n-are orizont si conceptie in joc ! Ce i-ai invatat tu antrenorule de doua parale ??! LUPII GALBENI…Mai terminati cu PROSTIA ASTA „LUPII GALBENI” ! Petrolistii sunt gazari din 1952 iar..LUPII GALBENI sunt din TIMPUL COOPERATIVEI lui Nea Jean Padureanu cand s-a facut PROSTIA ALIANTEI cu „CAINII ROSII” ai lui Dinamo ptr ramanerea cu orice pret in Div. A ! Aliante cu Dinamo, cu U cluj si cu PDL-ul sunt mish-mash-urile unei afaceri VIVI-VOLO-CRANGU pe care ULTRASII „lupii galbeni” le-au facut CONTRA-TRADITIEI si CONTRA-PRESTIGIULUI CLUBULUI !!! Se STRIGA „PUERIL” ILIE OANA !… Se striga atunci cand stadionul era in paragina , in litigiu cu Ministerul Sportului sau cand se tergiversau lucrarile ! Am avut destule STELE in istoria Petrolului ca sa merite numele stadionului : C-tin Tabarcea (decedat pe teren in meciul cu Dinamo Bacau in 1963), Mihai Mocanu (unul dintre eroii de la Guadalajara de la CM din Mexic 70′), Pahontu, Neacsu,Topsa,Gh.Florea, Fronea,Dincuta,Costica Moldoveanu , MIsu Ionescu samd .. ASA CA NU AVEM NEVOIE DE HULIGANI (lupi galbeni ,ultrasi ,”drogatii” sau PDL-isti cu INTERESE de la Primarier la club ! AVEM NEVOIE DE NISTE INVESTITORI SERIOSI (nu ca clanul interlop Capra) SI DE SCOUNTERI , MANAGERI si ANTRENORI BUNI care sa ne readuca in PRIMA LIGA peste un an !!!

    • SportulPh says:

      Cu scuzele de rigoare, ti-am cenzurat anumite iesiri. Sincer oricat de mult ar merita titulaturile pe care i le-ai dat lui Vivi Rachita, totusi pentru ceea ce a facut pentru echipa noastra, am considerat ca este mai bine asa, desi consider ca ai dreptate prin argumentele pe care le dai. Numai bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: