Nou redactor SportulPh

Redacţia SportulPh a reuşit în pauza de iarnă perfectarea unui nou „tranfer” pentru a întregi echipa redacţională a acestui blog cu profil sportiv care îşi propune promovarea sportului prahovean. Numele lui este Cristian Apostol şi este un fost junior al Petrolului, dar şi un fost arbitru judeţean. El se va ocupa cu ştiri din zona Păuleştiului, localitate pe raza căreia locuieşte, dar şi cu editoriale despre echipele care reprezintă oraşul Ploieşti în Liga I şi nu numai. O scurtă caracterizare a omului Cristian Apostol vine tocmai de la dânsul:
 

„De profesie inginer petrochimist, lucrez în prezent pentru o mare companie de servicii petroliere americană. În ceea ce priveşte deschirea mea către sport, şi în special către cel prahovean, pot să încep prin a spune că am făcut timp de 4 ani atletism, după care m-am dedicat fotbalului judeţean, jucând în cadrul mai multor echipe (printre care şi PETROLUL- junior). În paralel cu această activitate am urmat şi cursurile şcolii de arbitri, devenind ulterior arbitru de fotbal. Timp de 6 ani, am condus peste 400 partide de fotbal şi am încercat, la nivelul meu, să duc mai departe cinstea şi corectitudinea.

Îmi face plăcere să cred că mă pricep şi la alte sporturi cum ar fi tenisul (de cate ori am ocazia joc), handbalul, dar nu pot uita şi nu o să uit niciodată ARBITRAJUL şi PETROLUL (desi fără mult timp liber, mă deplasez şi urmăresc diferiţi arbitri dar şi partidele Petrolului la care sunt/voi fi suporter plătitor de abonament).

În ceea ce priveste persoana mea, pot spune că sunt căsătorit şi am un băietel de 3 ani. Nu fac politică şi nici nu-mi pasă de diverse interese, întotdeauna am spus exact şi precis ce am avut de zis, iar motto-ul meu este :

Ädevarul … Fara Perdea

Întreaga echipă SportulPh îi urează Bun Venit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: