O opinie a unuia care nu este un HABARNIST

Aş dori ca să vizionaţi o emisiune a unuia care chiar are treabă cu SPORTUL o persoană respectată de mulţi iubitori ai sportului. Am postat un filmuleţ de pe Youtube cu o emisiune a dânsului pe care vă invit să o urmăriţi si dumneavoastră.

Repet, prin precedentul post, cât şi prin acesta, nu iau şi nu voi lua apărarea celui care l-a lovit cu bestialitate pe fotbalistul George Galamaz şi nici nu voi lua apărarea galeriei care a aruncat petarda din cauza căreia s-a produs presupusa arsura atât pe spate cât şi mai nou pe gât  portarului Tătăruşanu. Mai repet pentru oamenii care mă cataloghează ca fiind o persoană de nimic care nu se gândeşte că Galamaz a fost operat / ba nu a mai fost operat / are osul nu ştiu care înfundat, ÎMI PARE FOARTE RĂU pentru ceea ce i s-a întamplat lui Galamaz, pentru că el chiar nu a avut nici o vină pentru impulsul de moment al suporterului. Chiar nu sunt un idiot, care se bucură de necazurile altora, pentru că şi eu la rândul meu, am jucat fotbal şi am asistat şi eu la o scară mai mică, în timpul jocului când un idiot a intrat pe teren şi a lovit pe un coleg de al meu cu pumnul. Puteam fi eu… dar am avut noroc.

Am cautat pe internet foarte mult o fotografie din care să reiasă presupusa arsura gravă pe spatele lui Tătăruşanu… şi sincer să vă spun FRATE NU AM GĂSIT ABSOLUT NICI UNA din care să reiasă aşa ceva. Pey stau acum şi mă întreb, oare dacă arsura este aşa de gravă, cum se vehiculează la televizor, pe la toate televiziunile avide de SENZAŢIONAL, cum se face că Tătăruşanu nu iese la TV să îşi arate spatele ars, de nenorocita aia de petardă aruncată de un suporter petrolist, care nu s-a gândit vreodată că ceea ce face poate avea consecinţe foarte grave asupra altei persoane… în acest caz portarul Stelei. În plus presa lansează care mai de care zvonuri mincinoase şi le alimenteză prin părerile tuturor oamenilor de fotbal care, fără să vrea, intră în tâmpeniile scoase de niste „presari” care sincer eu cred că nu au nici o treabă cu regulamentul de fotbal.

Am dat din greşeală prin căutările făcute de mine în speranţa găsirii unei fotografii cu Tătăruşanu şi am dat peste atitudinea unui ziarist adevărat. Este vorba despre Radu Banciu care îşi expune şi el o părere. Nu pot să spun decât că ma bucur enorm că mai sunt şi ziarişti şi nu doar „presari” în presa românească. Vă invit să o ascultaţi până la capăt asta dacă aveţi răbdare aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: