Chimia II Vadu Săpat se va retrage?!?

Este foarte posibil ca istoria din ultimile sezoane de Liga A Prahova în care scenariul echipelor retrase la începutul sezonului şi promovarea subită a uneia care „merită” să se repete şi în acest sezon. S-ar putea ca din etapa următoare echipa care activează în eşalonul de elită judeţean şi anume satelitul Chimiei Brazi la nivel de Liga A Prahova să se retragă din campionat după ce în primele 6 etape nu a strâns decât o zestre de 3 puncte. Martorii susţin că atât primarul, cel care susţine echipa locală, precum şi antrenorul echipei Chimia II Vadu Săpat, Gabriel Cozma, ar fi declarat la unison, că se vor retrage, după înfrângerea din etapa a VI-a de sâmbătă seara de pe teren propiu în faţa echipei Progresul Drăgăneşti scor 3-4.

PS: Acum de la a spune ceva la supărare până la faptul împlinit este cale lungă şi multe se pot întâmpla pe parcurs dar la cât de hotărâţi am auzit că păreau persoanele în cauză după jocul de ieri, tind să cred că acest zvon ar fi 75% adevărat.

3 Responses to Chimia II Vadu Săpat se va retrage?!?

 1. ciocica says:

  Atata timp cat nu vrei sa promovezi sportivi locali asa patesti. Pe cine crezi ca doare sufletul de la Brazi ca se retrage Vadu-Sapat?Daca in toti acesti ani de liga A ,ca antenor sau primar fiind, nu ai avut in echipa macar un tanar de 17 ani local, atunci de ce ai cheltuit bani comunitatii?

 2. buna ziua.felicitari pentru acest site.sunt un mare admirator al fotbalului prahovean pentru ca sant nascut si crescut pe aceste minunate meleaguri.va adresez o mare rugaminte.cine imi poate oferi date despre echipele campinene de fotbal principesa ileana,ira,flacara,electricasi deasemenea casamentele campionatuluiraional campina incepand cu anul 1950 pana in anul 1967-1968.multumesc.

  • SportulPh says:

   Cel mai indicat sa va raspunda la aceasta doleanta este colegul meu de la Campina domnul Sandu Nicolae cel care tine in picioare Sport-Campina.
   Din cate stiu eu a scris cateva posturi despre Campina fotbalistica in trecut si cel mai mult el v-ar putea ajuta cu astfel de informatii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: