Sărbătoarea Fotbalului la Blejoi

Luni 15 august 2011 Primăria Comunei Blejoi şi Consiliul Local vă invită de la ora 17.00 la „Sărbătoarea Fotbalului” ce va avea loc cu prilejul inaugurării noului stadion din Blejoi. După meci vor susţine recitaluri: Pepe, Alb şi Negru, Aurelian Temişan, Adrian Enache, Free Deejazs şi vor dansa trupa Trouble precum şi ansamblul folcloric „Trei Pazea”.

Cum imaginea unui stadion nu se poate inaugura decât cu un meci de fotbal, terenul nou construit la Blejoi se va inaugura cu un mini-turneu la care vor participa patru echipe şi anume: echipa naţională a artiştilor, o selecţionată a fostelor glorii ale fotbalului românesc, echipa de Liga A Prahova CS Vispeşti Blejoi precum şi o selecţionată locală.

Dintre vedetele care vor fi prezente în naţionala artiştilor enumerăm pe: Adrian Enache, Aurelian Temişan, Kamara care cu ocazia acestei sărbători îşi va consfinţi transferul la echipa Vispeşti, Pepe, Augustin Viziru, Cornel Păsat, Dani Oţil, Cătălin Zmărăndescu, Mihai de la Hi-Q.

Dintre reprezentanţii fostelor glorii enumerăm pe Fane Preda, Joe Panait, Dănuţ Lupu, Miodrag Belodedici, Ilie Stan, Marian Aliuţă, Bogdan Onuţ, şi Daniel Chiriţă.

Bineînţeles că de la un asemenea eveniment nu puteau să lipsească sponsorii, iar aceştia sunt: Vispeşti Glass, Vigo Hotel, Nipter Construct şi Kaproni.

2 Responses to Sărbătoarea Fotbalului la Blejoi

  1. cosmin says:

    abia astept o sa vin la meci

  2. ionel says:

    Cata prostie exista in tara asta. Nimeni nu vede ca este campanie electorala mascata, pai de unde stimati locuitori bani pentru a aduce atatea trupe ?

    Din buzunarul dumneavoastra fireste, din taxele si impozitele pe care le platiti la primarie. Nu ar fi un lucru rau daca ati plati numai asta, dar in pretul (preturile) pentru organizarea unui astfel de eveniment intra si comisionul destul de consistent pentru organizatori, viitorii candidati la functiile pe care le detin.

    Spor la viitoare petreceri campenesti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: