Illyeş la debut

Arbitrul de fotbal, Adrian Illyeş, domiciliat în Ploieşti, va debuta în Liga I, eşalon în care a promovat în vara acestui an, la partida Dinamo Bucureşti – Pandurii Târgu Jiu, care va avea loc începând cu ora 19.00. El va fi ajutat la cele două linii de Andrei Constantinescu din Bucureşti şi de Marian Gaspar din Timişoara, în schimb ce rezervă a fost desemnat Dragos Teodor din Constanţa. Observatorii vor fi George Ionescu şi Ionuţ Calancia, ambii din Bucureşti.

Ieri echipele prahovene rămase în Cupa României şi-au aflat adversarii  pe care îi vor avea în Faza a III-a naţională. Atfel Chimia Brazi se va deplasa pe terenul colegei de serie Elecrosid Titu având un meci facil la prima vedere, iar CSO Plopeni va primi vizita echipei din judeţul Braşov Unirea Tărlungeni. Jocurile se vor disputa marţi 16 august de la ora 17.30.

One Response to Illyeş la debut

  1. mariandtru says:

    Adrian Illyeş este un arbitru care nu are ce cauta in fotbal. E slab, ca sa nu folosesc alt cuvant, e slab de tot. Seamana putin cu Avram, seful lor, doar ca nu are catusele pe mana. A facut praf meciul dintre FCM Bacau si CSMU Iasi. Ar trebuii ca cei responsabil sa se sesizeze.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: