Intersport intră în hora Ligii A

Chiar dacă favorita hartiei era formaţia Prahova Tg. Vechi în duelul cu Intersport Filipeşti, realitatea ne-a arătat că în fotbal totul este posibil şi că buturuga mică poate răsturna carul mare. Aceasta a fost şi povestea ultimului act din trilogia promovării care s-a disputat pe stadionul „Prahova” sâmbătă, 25.06.2011, de la ora 11 în faţa a cca 150 de spectatori.

Emil Gherghiceanu

Interesant a fost faptul că Ciprian Pura, fostul echipier al Petrolului, nu a fost prezent pe teren, şi nici chiar pe foaia oficială de joc. „Gura lumii” spune că  în urma unui conflict cu patronul său acesta a fost acuzat că nu şi-ar apăra corect şansele în acest meci şi astfel a fost exclus. Chiar şi aşa echipa din Tg. Vechi a fost cea care a început în forţă meciul, a avut cele mai mari ocazii de gol în prima repriza prin tânărul fundaş dreapta Al. Costache de două ori în minutele 5 când sutul său a fost respins în corner de către portarul advers şi 9 când lovitura sa de cap a trecut razant peste poartă, ambele în urma unor cornere şi prin Pintilie din lovitură liberă.

Până la marcarea primului gol Intersportul nu a contat în atac decât prin „eroul” jocului precedent cu Sportul Valea Călugărească, Valentin Anghel care s-a zbătut, a încercat, dar a fost anihilat perfect de către defensiva Prahovei. Totuşi în minutul 37 în urma unei lovituri libere executată de Anghel, mingea respinsă ajunge la Bădicu şi acesta marchează primul gol al jocului.

În cea de-a II-a repriză Intersportul a început să atace mai tăios, mai agresiv fiind echipa care a preluat conducerea jocului, în schimb Prahova a atacat şi ea poarta adversă dar parcă în apropierea „careului” jucătorii îşi pierdeau luciditatea.

Lovitura de graţie a fost dată de Intersport prin C. Grigore în minutul 65 care în urma unei greşeli comise de fundaşul Ionescu înscrie un gol superb pe coltul scurt la vinclu lăsându-l pe Stroiescu fără replică. Tot Grigore şi Anghel de două ori puteau să majoreze scorul dar bara sau neşansa s-au opus ca echipa lor să majoreze scorul.

Prahova a alergat pe final după golul de onoare care a venit în minutele de prelungire prin Bobeică cu largul concurs al arbitrului Amorăriţei care a acordat un penalty mai mult gratuit. S-a repus mingea în joc de la mijlocul terenului şi fluierul de final a tras cortina peste sezonul competiţional 2010-2011 şi a dat startul unei ploi care a curăţat totul în cale, inclusiv bucuria şi necazul echipelor.

Intersport Filipestii de Targ – Prahova Tg. Vechi 2-1 (1-0)

Stadion: „Prahova”, spectatori: cca 150.
Marcatori: Bădicu (37), C. Grigore (65) / Bobeică (90+2).
Intersport: Dumitrescu – G. Grigore, Negreanu, Căţescu (61 Păduraru) – Bădicu , Ojică, Copilu, C. Grigore (75 D. Modrişan), D. Pană (91 Pantaia) – A. Modrişan (56 Manea), V. Anghel (cpt). Antrenor: Emil Gherghiceanu.
Prahova: Stroiescu – Al. Costache, Ionescu, Zahiu, Pintilie – L. Mihai, L. Bucur (51 D. Dumitrescu), A. Ştefan (60 I. Oprea), C. Crăciun (67 Iordan) – Petre (84 Timotei), A. Bobeică (cpt). Antrenor: Nicolae Scarlat
Cartonaşe galbene: Ojică (33), Copilu (78) / Dumitrescu (75)
Cartonaşe roşii: –
Arbitrii
: Mihai Amorăriţei – Roxana Bănăseanu (ambii Câmpina), Emil Mateescu (Ploieşti).
Observatori: Viorel Badea (arbitraj), Traian Notaru (oragnizare) (ambii Ploieşti)
Jucătorul meciului: Ojică (Intersport)

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: