SportulPh îşi schimbă hainele

Am plăcerea să vă prezint o nouă faţă a blogului de sport SportulPh. Deoarece din partea mai multor persoane am primit „critici” constructive referitor la această parte a blogului, care nu este una de neglijat, m-am hotărât că este nevoie de o reconstrucţie. Am renunţat la acel design pe fundal verde care părea mai degrabă „întunecat” şi care dădea impresia că este mai greu de citit în favoarea unuia mai profesional, pe fundal alb, uşor de citit care nu oboseşte ochiul şi care poate face lectura mai plăcută, asemeni tuturor publicaţiilor de sport şi nu numai.

Personal preferam acel model deoarece aveam posibilitatea de a lucra cu meniuri cât mai multe şi aveai posibilitatea de a naviga mai usor printre categoriile blogului. Totuşi fiind o persoană care încearcă să se dezvolte şi să nu rămână la stadiul în care se complace cu ceea ce are, în ultimul timp am început să studiez această „problemă” care mi-a fost semnalată de către utilizatori încă din anul 2009 când m-am hotărât să deschid acest blog. Aşa că iată ceea ce a ieşit aceasta fiind cea de-a treia schimbare (temă, fundal) pe care acest blog o suferă şi care sper eu să vă placă.

Am reorganizat puţin meniurile deoarece erau puţin cam multe, iar cele care studiau cam aceeaşi problemă au fost reorganizate sub Fotbal Judeţean care reuneste sub aşa numitul „drop-list-box” categoriile Cupa României – Faza Judeţeană, Liga A Prahova, Liga B Prahova, respectiv Liga C Prahova. Există şi eticheta Fotbal pe lângă Fotbal Judeţean, deoarece… aici vor fi studiate problemele fotbalului profesionist care este totusi un subiect care nu se poate ocoli, iar cu celelalte meniuri nu cred că veţi avea probleme având nume sugestive.

Acestea fiind spuse vă urez o zi cât mai plăcută! Numai bine!

4 Responses to SportulPh îşi schimbă hainele

  1. Buna aceasta initiativa! Da, arata OK, desi nu ma deranja nici inainte. Dar, vorba aceea, vox populi… Excelenta si ideea cu fotbalul profesionist. Vrem, nu vrem, el beneficiaza de partea leului. Succes!

    • SportulPh says:

      A fost un impuls de moment deoarece ca sa fie cu adevarat „vocea poporului” doream sa fac un sondaj, si chiar pregatisem cateva fundaluri din care lumea putea alege. Totusi am ales eu si inca mai am de lucrat ca sa iasa exact cum doresc eu. Inca astept raspunsul unuia dintre cei mai noi redactori SportulPh care sa se ocupe de Fotbalul profesionist. Ma gandesc sa infiintez o rubrica care sa se ocupe de jocurile pe care nationala le disputa. Va multumesc pentru gandurile frumoase fiind si mai special pentru ca d-vs sunteti primul care o face.

  2. SportulPh arata mult mai bine in… noile haine. Felicitari si succes in continuare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: