Intersport la un pas de promovare

Miercuri de la ora 18 pe stadionul Prahova din Ploieşti a avut loc ce-a de-a II-a scenă a piesei pentru promovare ce se dispută în trei acte şi anume jocul dintre Sportul Valea Călugărească şi Intersport Filipeşti de Târg. Dacă echipa din Valea şi-a asigurat prezenţa la jocurile de baraj cu câteva etape înainte de terminarea campionatului, nu aceasta se poate spune despre echipa din Filipeşti care a dobândit dreptul de participare abia în ultima etapă a campionatului, în deplasare, în dauna echipei Cetatea Coada Izvor, o altă echipă care aspira la acest loc.

Valentin Anghel

În faţa a 200 de spectatori Intersportul a reuşit să îşi adjudece cele 3 puncte puse în joc câştigând cu scorul de 5-2 şi să continue să spere la un loc în Liga A Prahova. A fost un meci frumos, disputat, cu câteva decizii controversate ale arbitrilor, în urma uneia dintre ele Bărbuceanu a vrut să îşi retragă echipa de pe teren, dar a fost convins până la urmă să joace tocmai de … oficiali. După această ciudată … intervenţie nu a mai făcut-o dar a primit din partea arbitrului Illyeş un binemeritat cartonaş galben pentru că a părăsit suprafaţa de joc fără permisiunea arbitrului, deşi cei care l-au convins strigau la arbitru să nu îl penalizeze.

Înaintea acestui joc apăruse un zvon în gura lumii cum că acest joc trebuia să fie blat şi echipa Intersport să câştige fără drept de apel, numai că micuţa galerie ce a venit să-şi încurajeze favoriţii avea deja pregătit cu un banner pe care scria: „Aparaţi-va onoarea, nu faceţi BLAT”. Mânaţi parcă de acest „îndemn” echipierii Sportului au început partida în forţa, iar în minutul 10, numărul 10, Ruptureanu înscrie după o centrare perfectă de pe partea dreaptă a lui Bărbuceanu.

Totuşi în minutul 18 Filipeştiul înscrie prin numărul 4, Valentin Anghel, cel mai bun jucător de pe teren, cu capul deasemenea după o centrare venită de pe partea dreaptă.

În minutul 36 „grăsuţul” număr 9,  „tânărul” de numai 46 de ani A. Modrişan înscrie deasemenea cu capul după o centrare venită de pe partea dreaptă a autorului primului gol Anghel. După cum spuneam aceasta avea să fie una dintre cele mai controversate faze deoarece fundaşii de la Valea au reclamat că Anghel se afla într-o suspectă poziţie de ofsaid în momentul în care a primit pasa. Totuşi tânărul asistent de Liga a III-a era foarte bine plasat aşa că tind să îi dau crezare mai ales că lângă mine se mai aflau câţiva arbitrii care au afirmat la unison că poziţia lui Anghel a fost regulamentară.

După pauză Valea a încercat să revină în joc când în minutul 58 acelaşi Ruptureanu a readus egalitatea pe tabela de marcaj.

După această fază pe teren a mai existat doar o singură echipă, Intersport Filipeşti de Târg care a înscris de 3 ori prin D. Modrişan nepotul „grăsuţului” care a înscris la prima atingere de balon în minutul 64, Manea din lovitură liberă în minutul 70 şi Copilu în minutul 81 care a înscris cel mai frumos gol al partidei. Acesta a expediat un trasor de la 25 de metri lateral dreapta care a aterizat exact în vinclul porţii nefericitului Niţa.

Sâmbătă va fi un meci de care pe care între Intersport şi Prahova pe stadionul „Prahova” de la ora 11. Favorita acestei întâlniri mi se pare echipa Prahova care spre deosebire de Intersport are la dispoziţie şi egalul pentru a promova în Liga A Prahova datorită golaverajului superior.

Sportul Valea Călugărească – Intersport Filipeşti de Târg 2-5 (1-2)
Stadion: „Prahova”. Spectatori: 200

Sportul: Niţă – Fl. Ghica (54 C. Ivaşcu), Glonţ, M. Tudor (73 Pleişeanu), I. Ioniţă – Dumitrache (42 Ghinea), Pândaru, Bărbuceanu, I. Dinu (21 Al. Ruptureanu) – C. Ruptureanu, A. Ghica. Antrenor: Gheorghe Bărbuceanu.

Intersport: Dumitrescu – Bădicu, G. Grigore, Cătescu, D. Pană (84 Pantaia) – C. Grigore (64 D. Modrişan), Negreanu, Ojică (86 Stoilescu), Copilu – A. Modrişan (60 Manea), V. Anghel (cpt). Antrenor: Emil Gherghiceanu.

Marcatori: C. Ruptureanu (10 şi 58) / V. Anghel (18), A. Modrişan (36), D. Modrişan (64), Manea (70), Copilu (81)
Arbitrii: Adrian Illyeş (Ploieşti) – Ciprian Geambazu (Buşteni), Cătălin Popovici (Ploieşti)
Observatori: Decu Crângaşu, Mihail Ionescu.
Cartonaşe galbene: Bărbuceanu (39), Glonţ (80) / D. Pană (30)
Cartonaşe roşii: Nu au fost
Jucătorul meciului: Valentin Anghel

6 Responses to Intersport la un pas de promovare

 1. Stefan says:

  Hotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 2. Stefan says:

  Ofside 3 m si nu ridica :-j

  • SportulPh says:

   Repet am fost la meci si Anghel a plecat din pozitie regulamentara. Fundasul Glont l-a scos din ofsaid. Arbitrul a luat decizia corecta. Si cu faza cu 3 m deja exageram!

 3. Tiberiu says:

  cum se ajunge mai exact la arena „Prahova”?, ca datorita numelui, la un search pe net, nu returneaza ceva concret.

  • SportulPh says:

   In Ploiesti la iesirea dinspre Bucuresti, in cartierul Bariera Bucuresti aproape de Hipodrom, imediat dupa cladirea Vodafone se face o strada la stanga. In capatul acelei strazi se afla arena Prahova. Asta daca vii cu masina persoanala. Daca vii cu transportul in comun. Urca in autobuzul 30 si cobori la capat la Hipodrom. Te intorci putin pana la cladirea Vodafone si faci pe prima strada la dreapta. De aici ca mai sus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: