A fi sau a nu fi…

A fi sau a nu fi Prahova 2010 Tomşani în Liga a III-a ?

Aceasta este întrebarea pe care şi-o pune orice persoană care este cât de cât familiară cu fenomenul numit Liga A Prahova. Astăzi de la ora 17.30 va avea loc meciul meciurilor pentru elevii antrenaţi de Ion “Coco” Cojocaru, în compania echipei FC Zagon, campiona judeţului Covasna. Acesta va constitui testul final de rezistenţa la finalul căruia se va şti dacă tot ceea ce au construit în acest sezon va rămâne în picioare în faţa ultimului val.

Tradiţia îi obligă pe campionii noştri să câştige mai ales că în ultimii ani toate cele care au fost în această ipostază şi au susţinut testul unui joc de baraj au ieşit triumfători, dar cum în fotbal se spune că mingea este rotundă în această seară rezultatul este unul deschis. Eu unul fiind subiectiv sper ca ”vedetele” noastre şi aici mă gândesc la Cursaru (fost golgheter al României în tricoul FCM Bacău), Valeriu Aristan, Valentin Iordache, Marian Tătaru să câştige duelul cu ”vedetele” lor Răzvan Fodor (ex. Petrolul Ploieşti), Salla sau Bona, iar la finalul celor 90 de minute regulamentare să părăsească arena cu capul sus.

Pentru acest joc trupa patronată de Ion Mihai, a ales ca pregătirea jocului să se facă într-o staţiune braşoveană pentru ca jucătorii să se obişnuiască cu aerul tare de la munte în judeţul care va găzdui partida. Pe lângă cei enumeraţi s-au mai deplasat pentru această partidă portarii Dan Pânzaru şi Lucian Petre şi jucătorii de câmp Ionuţ Filip, Marian Isacov, Silviu Ariciu, Marius Docea, Vasile Iacob, Gheorghe Bărăgan, Marius Mihai, Andi Stoica, Florin Dorişor, Bogdan Stroe, Iamandi Leonard şi George Georgescu.

Partida dintre Prahova 2010 Tomşani şi FC Zagon se va disputa pe arena “Carpati”, din Brasov, şi va fi arbitrată de o brigadă care îl va avea la centru pe bucureşteanul Bogdan Dumitrache care va fi ajutat la cele două linii de concitadinul Mihai Mircea Grigoriu şi de braşoveanul Gabriel Boncs. Observatorii acestei întâlnirii vor fi Stan Prodan (Alexandria) şi Paul Cazan (Bucuresti).

4 Responses to A fi sau a nu fi…

  1. Fane says:

    Am auzit ca ar fi blat la jocul asta! O fi sau nu o fi!

  2. Tiberiu says:

    echipa lu peste asta e condusa de unguroi. :))

  3. Tiberiu says:

    1-1. prelungiri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: