Sori Tg. Nou – AS Balta Doamnei

Pe o vreme numai bună pentru fotbal, astăzi pe terenul de la Târgşorul Nou, echipa din localitate Sori a învins cu scorul de 2-0 pe echipa AS Balta Doamnei, în faţa a aproape 100 de spectatori. A fost un meci frumos, plăcut ochiului spectator, care s-a jucat pe contre, fără prea multe proteste cum suntem obişnuiţi la acest nivel, cu un singur cartonaş galben primit de către oaspeţi.

Primul gol a picat destul de repede, în minutul 6, pentru gazde în urma unei lovituri libere executată de Panait Vasile în urma căreia mingea a fost deviată în propie poartă de către căpitanul oaspeţilor Radu Aurel.

O fază controversată a avut loc în minutul 27 când scorul s-a majorat la 2-0. Portarul oaspeţilor Nan Gheorghe iese prost pe o centrare , oaspeţii reclamă un presupus fault la portar, arbitrul lasă jocul să continue, iar jucătorul cu numarul 15 Drăghiceanu Vasile înscrie din 6 m în poarta goală. După această fază portarul Nan nu a mai putut continua jocul fiind schimbat cu Ene Cornel, celălalt apărător al buturilor echipei din Balta.

După această fază Balta a alergat să înscrie măcar să înscrie golul de onoare, pe care îl putea obţine în debutul reprizei secunde, dar din păcat imprecizia jucătorului cu numărul 14 Pascu Valentin care şi-a dat la propiu cu stângul în dreptul, a făcut ca tabela să arate în continuare 2-0.

Una peste alta meciul a fost câştigat de către echipa care a avut ocaziile mai clare, a fost un meci frumos jucându-se după cum spuneam pe contre cu o echipă Sori Tg. Nou care şi-a dorit mai mult victoria în faţa propiilor spectatori şi o echipă AS Balta Doamnei care a atacat steril nereuşind să îşi creeze decât o singură fază clară din care să poată marca un gol.

Până la urmă spectatorii rămân cu faptul că au văzut un meci frumos şi cu … licoarea lui Bachus în nas…

Iată caseta tehnică a jocului:

Sori Tg. Nou: Sima – Chiriac, Moldoveanu, Mărăşoiu (min 46 Marcu), Răducanu, Panait (min 67 Nica), Chiri, A. Preda (c), Mărăşescu (min 56 C. Preda), Drăghiceanu, Voinea (min 64 Birta). Rezerve: Bolos, Vişan, Tuzluc. Antrenor: Panait Teodor.

AS Balta Doamnei: Nan (min 27 – Ene) – V. Pascu (min 78 – Stanciu), Dumitru (min 46 – Grigore), Radu (c), Matei, Ioniţă, M. Vasile, N. Pascu, Tudor, Mîţă, Matei (min 46 – Ad. Constantin). Rezerve: Slaiher, D. Vasile. Antrenor: Nicolae Stefan

Meciul a fost unul uşor pentru brigada de arbitrii condusă la centru de către Stelian Mălăroiu (Puchenii Moşneni) ajutat la cele două linii de către Viorel Păduraru (Negoieşti) şi Adrian Tomescu (Ploieşti). Observatorul acestei partide a fost Nelu Ştefănescu din Ploieşti.

El este şeful!

Iată şi o galerie foto realizată de Krebs:

PS: O galerie completă a acestui joc puteţi găsi aici.

2 Responses to Sori Tg. Nou – AS Balta Doamnei

  1. cldumitrescu says:

    Salutare, Multumesc pentru notificare. Am preluat stirea si pe mynews.ro .Claudiu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: