Ligile lui Lică

Ligile lui Lică încep să pară din ce în ce mai surprinzătoare… .Am spus sezonul trecut că Liga A Prahova este un „campionat nebun”… şi nu m-am înşelat. Am avut parte de promovări subite, de blaturi mai mari decât celebrul Rocar – Petrolul, de retrogradări şi de reveniri spectaculoase, de cedări de locuri.

Cum la nivelele superioare este posibil de ce nu ar fi posibil şi în fotbalul judeţean. Ce naibii… dacă în ţara asta nu merge nimic, şi aici mă refer strict la sport, de ce Prahova ar ieşi din tipar să facă lucrurile ca la carte. Spun asta pentru că unii promovează, alţii retrogradează şi mai toţi îşi păstrează locul după bunul plac. Banii nu aduc fericirea dar o întreţin. Adică CS Brazi retrogradează în Liga B Prahova, dar minune îşi păstrează locul, deoarece AFC Filipeşti face cerere la federaţie pentru a-şi păstra locul de Liga a III-a pierdut sezonul trecut când s-au retras înainte de fluierul final din lipsă de fonduri.

Brusc, Victoria Fântânele, echipa revelaţie a sezonul trecut de Liga A Prahova se retrage din lipsă de fonduri… şi în locul ei CS Păuleşti prinde o gură de aer nesperată şi renaşte din propia cenuşa după ce în campionatul trecut a ars la foc mocnit.

Dar şoc… Progresul Drăgăneşti o formaţie care a promovat en-fanfare din Liga B Prahova în eşalonul de elită al judeţului, brusc anunţă că din lipsă de fonduri cedează locul său câştigat pe corect unei forţe în materie de fotbal a judeţului Prahova… CS Şirna.

Petrolul Teleajen cred că vor fi ciuca bătăilor deoarece vor juca cu o echipă de juniori provenită de la echipa Matizol. Petrolul 95 şi Dero Ploieşti nu ştiu unde vor juca.

Şi bomboana pe colivă a campionatului patronat de „nea” Lică Crângaşu vine tocmai de la Măgureni, unde ciuca bătăilor în Liga C Prahova, o stea a fotbalului din Prahova, purtând ca nume un diminutiv al judeţului: Prahoviţa Măgureni este adusă la loc de cinste în Liga B Prahova, să nu mai combată printre huligani. Adevărul că această echipă merită un loc de cinste după palmaresul reuşit sezonul când a reusit un maxim de înfrângeri 23 din 30 şi doar 11 puncte din 2 victorii şi 5 egaluri. DE CE? Doar Lică şi acoliţii săi ştiu.

Deci dacă până acum s-a promovat pe criteriu de bază sportivă şi avuţie… iată că bomboana este una din excepţiile care întăresc regula. Nu am echipă, bază şi nici bani dar joc în Liga B Prahova.

Cert este că AJF sau mai bine cei care se află în fruntea AJF-ului primesc din partea redactiei nota 10. Sunt maeştrii la făcut combinaţii mai ales cum fac aranjamente si cu permutează echipele în aceste campionate. Culmea că le ies de fiecare dată şi nimeni nu suflă o vorbă. Au fost foarte buni la matematică şi formula Combinatiilor = Aranjamente supra Permutări merge de fiecare dată. Oare până când?

Şi pentru că tot le ies aşa de bine eu unul le-aş sugera să joace la loto… Numai bine!

Aşteptăm cu interes prima etapă a Ligii A Prahova… sau mai nou cum zice colegul de la Câmpina Liga lui Lică… cel mare aş adăuga eu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: