Trist!

Cu stupoare am aflat că părintele arbitrajului prahovean dr. Emil Vlaiculescu a trecut în neființă. Nu l-am cunoscut personal, dar îl vedeam uneori parcându-și dacia lui roșie undeva pe bulevard. La una din acele ”parcări”, o cunoștință mi-a spus cine este ”bătrânelul” simpatic, care din lipsă de spațiu de manevră, s-a chinuit să facă o parcare pe care nu mulți nu o reușeau, după părerea mea. Era o persoană nelipsită de la meciurile echipei favorite, Petrolul Ploiești, pe care o vedea de câte ori avea ocazia, având locul lui special. Țin minte că odată la un meci al echipei favorite am vrut să mă așez pe acel loc și o persoană mai în vârstă, se apropie de mine și îmi spune … ”Nu acolo băiete, acesta este locul domnului doctor”. Tardiv, aveam să aflu că ”bătrânelul” simpatic și domnul doctor este una și aceeași persoană.

Sursa foto: Ionuț Borcan

Citeam anul trecut un material în Gazeta Sporturilor publicat de către Ovidiu Ioanițoaia… cum că ”bătrânelul” simpatic împlinea 86 de ani. Eram bucuros și fericit că se vorbește la superlativ despre o persoană din lumea sportului din județul nostru. După cum v-am spus nu am avut plăcerea să-l cunosc pe domnul doctor, dar eram mândru că locuiesc în același județ cu dânsul. Iată că acum mă simt trist odată cu vestea că domnul doctor a trecut în neființă. Mă simt gol. Totuși simt că el va trăi prin inimile celor care l-au cunoscut. Cu siguranță că de fiecare dată când voi trece pe bătrânul bulevard al Castanilor din Ploiești îmi voi aminti de domnul doctor Emil Vlaiculescu și cum se chinuia să își parcheze ”furia roșie”.

Cei care doresc să aducă un ultim omagiu domnului doctor, capela Cimitirului Bolovani din Ploiești va fi deschisă, mâine, până la ora 21:00. Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași capelă, sâmbătă, 7 iulie de la ora 13:00

Pe această cale aș dori să transmit familiei îndoliate sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l ierte!

One Response to Trist!

  1. lupul galben says:

    D-zeu sa-l odihneasca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: