Cristian Nica… incompatibil

Şeful arbitrilor prahoveni Cristian Nica a fost schimbat din funcţie, şi se pare că aceasta ar fi şi varianta oficială, deoarece este … incompatibil. Deoarece calitatea sa de antrenor al unei echipe de juniori din cadrul clubului Chimia Brazi şi calitatea de conducător al arbitrilor judeţeni din Prahova s-ar bate cap în cap. Dar oare domnule preşedinte, în anul 2007, în momentul când aveţi nevoie de o “lovitură de imagine” Cristian Nica nu era la fel de … incompatibil cu funcţia pe care tocmai dumneavoastră l-aţi propus, deoarece şi în momentul acela el işi desfăşura şi activitatea de  antrenor la o grupă de juniori ai clubului FC Petrolul Ploieşti? Nu vi se pare oare mult mai incompatibilă funcţia dumneavoastră din cadrul clubului Conpet Ploieşti cu funcţia de preşedinte al ASOCIAŢIEI JUDEŢENE DE FOTBAL? Mie unu cred că este cam incompatibilă! Dar cine sunt eu ca să pun la îndoială moralitatea funcţiilor dumneavoastră.

Scopul dumneavoastră a fost atins… echipe cu duimul… arbitrii cât cuprinde… ne batem cu pumnii în piept că avem cele mai multe echipe… înscriem pe oricine… că de în anii electorali nu putem refuza persoanele cu dare de mână care vor să atragă voturi de la pasionaţii de sport din comunele de care poate nu am auzit niciodată până atunci.

Dar de cum dumneavoastră vreţi să cultivaţi HI-Q-ul arbitrilor, prin promovarea lui Ion Mihai în calitate de vice la arbitrii datorită faptului că de el este total superior (God-almighty) după cum chiar dânsul afirma după spusele unora în şedinţa de ieri.

Până la urmă preşedinţii se duc şi revin, nu trebuie făcută o tragedie din asta, dar atunci când îi dai afară sau îi promovezi d-le Crângaşu Silviu măcar făceţi-o că trebuie cu adevărat făcută pentru a îmbunătăţi lucrurile nu pentru că dumneavoastră nu aveţi oameni de încredere în birou şi doriţi un oarecare control şi acolo.

Cât despre noii conducători: Marian Deaconu, Ionescu Mihail (Meserie), Miclea Costin, Safta Constantin, Lefter Cristian, Bozieru Emil, Răzvan Dincuţă să traiască mulţi ani la conducerea CJA Prahova. Totuşi nu le dau mai mult de 3 ani nici lor pentru că sigur le veţi găsi şi lor o găselniţă pentru a îi înlocui din funcţia deţinută până mai acum câteva zile de Nica. Vorba ceea azi prietini, mâine duşmani şi tot aşa.

Ţin să precizez că nu voi accepta comentarii care vor face subiectul unui atac la persoană sau unul care să conţină cuvinte injurioase la adresa oricărei persoane.

Numai bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: