Punct şi de la capăt?

La prima sedinţă cu delegaţii din sezonul de Liga A Prahova ce tocmai stă să înceapă s-a stabilit şi programul primei etape. Astfel pe data de 14 respectiv 15 august vom avea primele meciuri din campionatul de elită prezidat de către AJF, o instituţie în care scandalul se află la el acasă.

Iată şi programul primei etape din Liga A Prahova:

Progresul Drăgăneşti – Avântul Măneciu
FC Petrolul II Ploieşti – CS Băneşti-Urleta
AFC Brebu – AFC Filipeşti de Pădure
Petrolul ’95 Ploieşti – Unirea Câmpina
Podgoria Vadu Săpat – Caraimanul Buşteni
Tinereţea Izvoarele – Prahova 2000 Ploieşti
CS Ceptura – Petrolul Teleajen
Dero Ploieşti – Unirea Urlaţi
CS Floreşti – Victoria Fântânele.

Deşi s-a anunţat oficial numele echipelor care vor combate în sezonul 2010-2011 în Liga A Prahova, componenţa celor ce vor lua startul în campionat este foarte posibil să se modifice. Asta în cazul în care echipa din Filipeşti trage la o promovare “pe bani” încercând din răsputeri să îşi cumpere un loc în Liga a III-a, iar formaţia de la capătul traseului 104 din Ploieşti se luptă să strângă o mână de oameni cu care să alcătuiască o echipă.

O altă schimbare la nivelul acestui eşalon o constituie faptul că echipele nu mai sunt obligate ca până acum să folosească pe toată durata jocului juniori în teren şi s-a stabilit că fiecare echipă trebuie menţină pe teren timp de 90 de minute, durata regulamentară a unui joc de fotbal, un jucător de 23 de ani.

Umblă zvonurile pe la colţuri că CS Brazi va reveni în Liga A la startul campionatului. Sincer nu prea mi se pare o utopie. Dacă în trecut s-au întamplat lucruri pe care eu le consideram de neimaginat o “revenire” a echipei CS Brazi la nivelul primului eşalon nu cred că m-ar lua prin surprindere.

Numai bine!

3 Responses to Punct şi de la capăt?

  1. Anonim says:

    CS Brazi va juca in Liga A!!! Filipestiul va renunta sa joace in Liga A, pentru ca cu penalizarea primita din cauza baremului de anul trecut nu prea ar mai avea sanse la primul loc. In plus Aso Slanic se va retrage din cauza problemelor financiare si a datoriilor la AJF. In concluzie…. Concluzia o trageti voi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: