Un meci cât o finală

Astăzi cu începere de la ora 17.30 pe stadionul echipei Concordia Chiajna se va disputa barajul pentru promovare în Liga a III-a națională între campioana județului Prahova CSO Plopeni și campioana județului vecin Dâmbovița, Gloria Cornești. Un adversar greu pentru plopenari ținând cont că la echipa ce a triumfat în eșalonul de elită al campionatului județean din județul vecin își desfășoară activitatea jucători ca Marian Grama, Adrian Lindemberg, Bobeică, Florin Grigore, Costin Pintilie, Flavius Lingurar, Cristi Oprea, Sorinel Negoiță,  Anton Niță, precum și antrenorul jucător Daniel Movilă un jucător care în trecut apăra culorile localității cu care și în care dispută acum barajul. Acest jucător a făcut parte din garnitura Metalului din Plopeni, dar a bifat o promovare și cu echipa Concordia Chiajna pe terenul căreia se dispută acest baraj de accedere în eșalonul superior.

De cealaltă parte jucătorii mai cunoscuți care apără ”interesele” echipei noastre sunt portarul Bogdan Plahta, Laurențiu Costache, Andrei Puiuleț și Valentin Bunea ultimii doi fiind golgheterii echipei plopenare. Sperăm ca antrenorii Nouraș Nourescu și Marius Voicilă să trimită pe teren un team câștigător pentru a resoecta tradiția impusă de echipele prahovene care au promovat în sezoanele anterioare, echipe ca Matizol Ploiești, AFC Filipești de Pădure, Petrolul Teleajen.

Federația Română de Fotbal a trimis la centru o brigadă bucureșteană avându-l ca ”principal” pe Andrei Florin Chivulete cel care a arbitrat și finala în urma căreia formația care reprezenta AJF Prahova a învins selecționata județului Dolj și va ajunge în Ungaria. Acesta va fi ajutat la cele două ”tușe” de concitadinii Mihai Bogdan Gheorghe și Mihail Mircea Grigoriu. Observatorii acestei partide sunt tot din București, Ioan Cristea și Adrian Rămureanu.

Ca un mic comentariu la sfârșit aveam un amic care juca la o echipă din Prahova și juca pe fals și în competiția de Liga a IV-a din Dâmbovița și îmi spunea că această competiție se asemănă ca valoare cu Liga B Prahova. Să sperăm că acest lucru este adevărat și echipa plopenară va promova.

Mult succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: