Comunicat oficial Jandarmerie

Iată că Gruparea de Jandarmi mobilă „Matei Basarab” din Ploiești prin ofițerul ei de presă Lt. Vlad Adrian a emis următorul comunicat pe data de 21.05.2010, în urma incidentelor de la meciul de fotbal disputat pe arena Prahova din Ploiești, dintre Progresul Bucov și Tricolor Varnița, meci contând pentru accederea în finala Cupei României faza județeană, când un jucător al echipei Varnița l-a lovit cu pumnul în figură pe arbitrul acestui meci Valentin Marinică. De precizat că cel care l-a lovit pe arbitru face parte din gruparea de jandarmi mai sus menționată.

Vă prezentăm comunicatul în întregime:

Referitor la incidentul petrecut în data de 18 mai a.c. pe stadionul Prahova din municipiul Ploieşti în urma căruia domnul Valentin Marinică, arbitru de fotbal, a fost agresat de către doi membri ai echipei Tricolor Varniţa, vă comunicăm faptul că unul dintre cei doi jucători indicaţi de dumneavoastră ca fiind implicaţi în incident este subofiţer în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti, iar la momentul disputării partidei de fotbal se afla în timpul liber.

În acest sens, la nivelul unităţii a fost constituită o comisie pentru cerecetarea şi stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând ca în funcţie de cele constatate să se dispună măsurile legale care se impun.

Apreciem interesul dumneavoastră cu privire la aspectele semnalate şi vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate pentru clarificarea tuturor problemelor legate de atitudini ale personalului unităţii aflat chiar în afara atribuţiilor de serviciu.”

                                                                                                                                                                           OFIŢER INFORMARE SI RELAŢII PUBLICE

Notă
Inițial s-a crezut că ambii jucători care l-au lovit pe arbitrul Marinică sunt angajați în cadrul Jandarmeriei Române.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: