CSU Asesoft – La Mulţi Ani!

Când spui CSU ASESOFT a câştigat iar titlul este ca şi cum ai spune în fiecare an la trecerea dintre ani LA MULŢI ANI pentru că de 7 sezoane titlul vine mereu numai la Ploieşti în curtea echipei noastre campioane.

Iată că acum CSU Asesoft a cam rămas singura bucurie a ploieştenilor pasionaţi de sport după ce echipa de fotbal FC Petrolul Ploieşti a dispărut în neputinţă în ultimii ani. A mai fost si echipa de fotbal Astra care a adus câteva zambete pe feţele noastre, dar nu ştiu câţi dintre noi chiar ţin cu adevărat cu echipa din cartierul 9 mai şi câţi ţin cu această echipă din interes.

Cert este că această echipă creată de Sebi Ghiţă ne-a bucurat de fiecare dată mai întâi pe plan local şi mai apoi pe plan european aducând acasă, la Ploieşti, numai puţin 7 titluri naţionale consecutive.

Cum anul acesta echipa a avut un început de campionat mai dezastruos unde la sfârşitul sezonului regulat a terminat pe poziţia a III-a şi bucurând adversarele sale, iată că formaţia antrenată de Vladimir Arnautovic a terminat play-off-ul en-fanfare câştigând titlul cu scorul de 4-0 după ultimul meci câştigat cu scorul de 72-67 în faţa celor de la U Mobitelco Cluj. Deja celelalte 3 meciuri nici nu mai contează.

Iubitorii baschetului au luat cu asalt Sala Sporturilor “Olimpia” şi şi-au condus favoriţii către cel de-al VII-lea titlu consecutiv care la final s-au bucurat alături de aceştia.

Felicitări echipei de baschet CSU Asesoft pentru acest al VII-lea titlu sperăm ca în următorul sezon să ne mai spunem încă odată La Mulţi Ani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: