Unde va merge Cupa?

Astăzi, marţi 18 mai, cu începere de la ora 17.30 Cupa României la fotbal faza judeţeană a ajuns în faza semifinalelor. În această fază s-au calificat o competitoare din Liga A Prahova – Avântul Măneciu, două competitoare din Liga B Prahova Seria Est –  Progresul Bucov şi Carpaţi Sinaia, precum şi surpriza acestei faze, formaţia de Liga C Prahova, Tricolor Varniţa, cea care a învins până acum trei formaţii din primul eşalon fotbalistic CS Brazi, CS Băneşti-Urleta şi Unirea Câmpina.

Sorţii au decis ca pe stadionul Prahova din Ploieşti Progresul Bucov să dea piept cu Tricolor Varniţa, iar pe stadionul Petrolul din Băicoi, Avântul Măneciu va juca cu Carpaţi Sinaia.

Prima partidă va fi arbitrată de o brigadă având în componenţi numai câmpineni avându-l la centru pe Valentin Marinică (foto)asistat la cele două linii de Dragoş Pantilie şi Ştefan Călăraşu, iar pentru ce-a de-a doua partidă central a fost desemnat Mihai Amorăriţei ajutat de Emil Mateescu şi Andrei Achimescu.

Aşteptăm cu interes să vedem cine va disputa faza finală a Cupei României faza judeţeană neprogramată încă de cei de la AJF Prahova.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: