Info CJA

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat CJA Prahova că pe lista arbitrilor de Liga a IV-a pe care i-a selecţionat pentru etapa finală a monitorizării, în vederea promovării acestora în cel de-al treilea eşalon valoric, se afla şi un arbitru din judeţul nostru. Astfel, în urma prestaţiei excelente de la partida pe care a condus-o, în data de 28 aprilie, în cadrul Campionatului Judeţean Argeş, tânărul arbitru ploieştean Alin Gheorghe a fost trecut pe lista fericiţilor finalişti, confirmând, totodată, încrederea acordată de catre membrii CJA. La acest joc, la care a fost prezent şi preşedintele Comisiei Judeţene a Arbitrilor Prahova, Cristian Nica, Alin l-a avut ca supervisor, din partea CCA, pe fostul arbitru de prima ligă, sibianul Laszlo Sajtos.

Reamintesc că în prima etapă au participat, în 5 centre din ţară , arbitri şi arbitri asitenţi din toate judeţele aceştia oficiind la câte un joc la care au fost observaţi de catre membrii Comisiei Centrale.

Examenul final, în urma căruia se vor alege promovaţii în Liga a III-a, va avea loc la Pitesti şi va consta din trei probe: scris, fizic şi practic. Primele două probe, Alin le va sustine în data de 18 mai, urmând ca pe 19 să arbitreze un nou joc din cadrul Campionatului Judeţean Argeş, joc la care vor fi prezenţi şi membrii CCA.

Alin GHEORGHE – arbitru
Vârstă: 23 ani (07.11.1986)
Domiciliu: Ploieşti / Prahova
Studii – Licentiat al Facultaţii de Ştiinţe Politice din cadrul SNSPA Bucureşti, Specializarea – Ştiinţe Politice
Anul în care a devenit arbitru: 2002
Anul obţinerii categoriei a II-a: 2003
Anul obţinerii categoriei I: 2004
Anul promovării în Div D: 2006
Numar de jocuri arbitrate: peste 500
A jucat fotbal la: Astra Ploiesti, Metalul Plopeni

De altfel din sondajul nostru el a ieşit pe primul loc în preferinţele cititorilor obţinând 26% din voturi pe locul II situându-se Banu Bogdan cu 17 % iar pe ultimul loc Chivu Alexandru cel care a obţinut 12%. Majoritatea cititorilor în proporţie de 45% au fost de părere că nici unul dintre cei 3 nu vor promova. Mai rămâne doar Alin în cursa promovării pentru a le demonstra că greşesc. Rezultatele sondajului le puteţi vedea pe coloana din dreapta a site-ului.

Numai bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: