Se încinge lupta…

Petrolul se apropie din ce mai mult de zona fierbinte a promovării şi iată că ceea ce promitea Vivi la începutul acestui sezon tinde să devină un fapt aproape împlinit, şi mai puţin o promisiune deşartă cum probabil părea la început.

În minutul 80 echipa petrolistă putea fi numită ca fiind cea care avea cel mai mult de câştigat din scorurile care se înregistrau pe tabela de marcaj ale celorlalte echipe aflate la vârf. Sportul, principala contracandidată a echipei petroliste era condusă pe terenul Dunării din Galaţi, iar toţi ploieştenii erau în extaz deoarece în acel moment Petrolul se afla pe locul 2, un loc echivalent cu promovarea, iar echipa urmăritoare a Petrolului, FC Snagov, cea care se bate mereu cu pumnul în piept că merită să promoveze, se afla la egalitate cu Delta Tulcea.

Şi cum un meci de fotbal durează 90 de minute, Sportul a revenit în joc după o gravă greşeală a unui apărător gălăţean egalând, iar câteva minute mai târziu a dat lovitura de graţie Dunării, menţinând gaşca nebună antrenată de Selymes pe locul 2. Snagovul a mai încasat un gol de la echipa din Tulcea şi astfel formaţia a pierdut o lungime de undă în ecuaţia promovării.

A doua echipă prahoveană, Tricolorul Breaza a produs surpriza etapei după ce pe teren propiu a reuşit un rezultat mare şi la propiu şi la figurat. A reuşit o victorie contra ocupantei primului loc Victoria Brăneşti, lucru care o duce mai aproape de obiectivul impus formaţiei antrenate de Florin Stăncioiu şi anume îndeplinirea baremului de puncte, pentru a nu pleca sezonul viitor în Liga a III-a cu depunctare din partea FRF.

După această etapă pe primul loc rămâne în continuare Victoria Brăneşti cu 58 de puncte urmată îndeaproape de Sportul Studenţesc cu 55 de puncte iar pe locul 3 se află Petrolul cu 53 de puncte. Pe locurile 4 si 5 se află Săgeata Stejarul 51 de puncte, respectiv FC Snagov cu 50 de puncte, care încă păstrează şanse la promovare.

Etapa viitoare vom avea parte de meciuri interesante… când Petrolul va da piept cu… revelaţia acestei etape, Tricolorul Breaza pe Ilie Oană, Sportul va primi vizita Deltei Tulcea… o formaţie greu de bătut, Snagovul va juca în compania CSM Râmnicul Sărat, ocupanta primul loc Victoria Brăneşti va găzdui meciul în compania echipei a II-a a Stelei, iar echipa antrenată de profesorul Sdrobiş, Săgeata Stejarul va avea o misiune uşoară cred eu cu Dunărea Giurgiu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: