Dublă victorie prahoveană

Echipele Fc Petrolul Ploiești și Tricolorul Breaza au reușit să câștige duelurile de pe terenul verde cu echipele rivale bucureștene Dinamo și Steaua cu scorul de 3-0, respectiv 1-2, prima în deplasare, și celalată acasă.

După o victorie pe arena Florea Dumitrache cu scorul de 3-0 în compania… echipei Dinamo II București, elevii antrenați de Vivi Răchită încep din aproape în aproape să se scalde în apele “tulburi” ale promovării. Prin această victorie Petrolul urcă pe locul 4 cu 41 de puncte la 3 puncte în spatele Săgeții din Stejarul care se află pe locul 2 ce ar aduce promovarea în prima ligă. Dacă de locul 1 nu se mai poate atinge nimeni Brăneștiul având un ecart considerabil de 8 puncte față de următoarea clasată, Petrolul încă speră la locul 2 ce ar aduce un bilet către prima scenă fotbalistică a tării, alături de alte trei echipe precum Sportul, FC Snagov, Delta Tulcea.

O promovare ar fi ca un vis devenit realitate pentru suporterii ploieșteni, și o a II-a promovare cu echipa pentru antrenorul Vivi Răchită. Să sperăm că în etapele ce au rămas celelalte echipe se vor împiedica pe parcurs, iar formația noastră va reuși un sfârșit de retur “en fanfare”.

Dinamo II – Petrolul Ploieşti 0-3
Marcatori: Budescu, Bozga, Cataramă

Dinamo II: Oprea – Fodor, M. Ioniţă, Albert, Renţea – Predescu (79 Mărmăneanu), Daminuţă (67 D. Sandu), Dragalina, C. Stan – M. Ştefan, Fl. Bratu (74 Vâlcu)
Antrenor: Costel Orac

Petrolul Ploieşti: A. Vlad – Plămadă, Bozga, D. Chiriţă, P. Stoica – Benga (85 M. Tudor), C. Vlad, Opriţa (75 G. Crăciun), L. Mihai (58 Cataramă) – Budescu, Radchenko
Antrenor: Valeriu Răchită

Cealaltă echipă prahoveană prezentă pe a II-a scenă fotbalistică a tării și anume echipa Tricolorul Breaza, a reușit de asemenea o victorie împotriva rivalei “câinilor”, echipa secundă a clubului din Ghencea. Brezenii și-au adjudecat cele 3 puncte și continuă astfel lupta pentru a își îndeplini baremul împus de Federația Română de Fotbal pentru a nu pleca din start în campionatul viitor cu depunctare.

A fost un meci frumos, încrâncenat, cu multă determinare de partea brezenilor în special pentru fostul și viitorul stelist Bogdan Achiței care “și-a dat viața” pentru culorile pe care le apără în prezent dând dovadă de profesionalism desăvârsit.

Tricolorul Breaza – Steaua II București
Marcatori: Visan(min 1-secunda 15!) Pavel (pen) / Batfoi

Tricolorul Breaza : Anghelache – A. Stoica (58 Negotei), Achiţei, Petcu, B. Şandru – Liuba, Samson, Pavel (88 Sârghe), Ciocâlteu (73 Vârlan)- Răuţă, Vişan  
Antrenor : Florin Stăncioiu

Steaua II : Lungu – Mustaţă, Stegaru (50 Văduva), Al. Iacob, Toşca – M. Albu (63 Vătejelu), Muzac, Bejan, L. Filip (37 Năstăsie) – V. Rusu, M. Bîtfoi   
Antrenor : Leonard Strizu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: