Acţiunea „Terenul de Fotbal”

La îndemnul colegului de breaslă, Neculai Alexandru cel care ţine Sport Câmpina, am decis să preiau şi eu imginile cu arenele de fotbal din judeţul nostru pentru a trage un semnal de alarmă faţă de condiţiile în care unele echipe înteleg să îşi primească oaspeţii cu care îşi dispută meciurile programate de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal cu sediul în strada Pielari, numarul 5, prezidată de către domnul Silviu Crângaşu.

De aceea şi pe acest blog legat în principal de activitatea sportivă a judeţului se va demara „ACŢIUNEA TERENUL DE FOTBAL” şi poate prin cele enumerate aici cineva din conducerea AJF se va SESIZA şi se vor lua măsuri pentru ca terenurile pe care se dispută activitatea fotbalistică la nivel judeţean să arate a terenuri de fotbal şi nu a maidane care de multe ori nici îngrădite cum trebuie nu sunt şi se recomand sub numele de TEREN DE FOTBAL.

Sunt multe „terenuri” la care atunci când ajungi ai impresia că ai „descălecat” undeva la capătul pământului, pentru că tu ştii din cultura generală că un teren de fotbal trebuie să fie împrejmuit, să aibă cabine atât pentru jucători cât şi pentru arbitrii şi dai peste o parcelă acoperită cu iarbă, care în unele cazuri îţi trece de genunchi, fără cabine şi eşti nevoit să te schimbi pe marginea terenului.

De aceea fac un apel la toţi cei care jucaţi şi/sau arbitraţi pe astfel de terenuri să faceţi fotografii pe care să le trimiteţi la adresa sportulph@yahoo.com şi care vor fi publicate pe acest blog precum şi pe cel al colegului care a pornit această acţiune pentru a încerca să schimbăm ceva împreună, pentru a sensibiliza în vreun fel factorii de decizie locali să nu mai acorde pe viitor „licenţele” pentru terenuri pe sacoşe ci pe bună dreptate.

Poate nu se va schimba nimic, poate îmi răcesc gura, sau în acest caz uzura tastaturii, dar sper ca să se schimbe ceva.

Articol pe aceeaşi tema.

Iată câteva dintre terenurile din „ograda” dumneavoastra domnule Crângaşu: Plopu, Măgureni şi Filipeştii de Pădure :

2 Responses to Acţiunea „Terenul de Fotbal”

 1. Nicolae says:

  Sunt multe terenuri ca acestea. Chiar mai dezastruoase. Si singurii vinovati sunt doar cei care le aproba. Pacat!

  • SportulPh says:

   Asteptam, atat eu cat si colegul meu, fotografii pe adresa cunoscuta, de la dumneavoastra cei care constatati ca terenurile de fotbal sunt „chiar mai dezastruase” decat cele prezentate aici cat si pe blogul din Campina. Doar asa putem sa producem o schimbare.
   Numai bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: