Punct şi de la capăt

În sfârşit de weekend-ul viitor va începe şi activitatea fotbalistică de pe maidanele prahovene aşa cum ne-a anunţat „nea Titi” Negoiţă în conferinţa de presă susţinută de mai marii AJF-ului unde pe lângă treburile legate de fotbal s-a adus în vorbă şi fapt-ul că familia Crângaşu s-a înmulţit cu încă un membru. Este vorba de fiica lui Eduard Crângaşu, arbitrul asistent de Liga I, nepotul preşedintelui AJF „Lică”.

Precedentele etape care trebuiau să se dispute, dar care au fost amânate datorită vremii nefavorabile, vor avea loc la o dată ulterioară stabilită de către AJF. Iată că în timpul săptămânii vom avea 5 etape intermediare la Liga A Prahova, iar la ligile B şi C vom avea câte 3. Totodată s-a mai anunţat şi faptul că actualul sezon se va încheia pe data de 26 iunie odată cu meciurile de baraj disputate de echipele de Liga C care vor termina pe poziţia secundă în fiecare dintre cele 4 serii.

O nouă echipă va fi admisă în campionatul judeţean care îşi va disputa meciurile la Valea Călugărească astfel că stadionul Chimistul va găzdui din nou meciuri de fotbal după aproximativ 4-5 ani, dacă nu ma înşel, când pe gazonul căruia îşi disputa meciurile de „acasă” formaţia Unirea Tricolor Coslegi.

Federaţia Română de Fotbal vine cu o iniţiativă care mie unul cel puţin mi se pare benefică, şi va sprijini formarea unei formaţii reginale de juniori U-16, care va fi antrenată de către domnii Dan Preda şi Nicu Lazăr, şi care se va „duela” cu formaţii similare din alte judeţe. Se speră prin acest lucru descoperirea de tinere talente care poate. de ce nu, să aspire la un tricou de titular al naţionalei noastre.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: