7 dintr-o lovitură

CJA Prahova forul condus de către reputatul arbitru asistent Cristian Nica a repurtat o nou succes pe plan naţional. Este vorba de procentul maxim de promovabilitate al arbitrilor prahoveni care au susţinu examenul de categoria I în arbitraj, necesar pentru a putea arbitra în Liga A Prahova. Ceea ce este de lăudat, pentru cei care sunt în fruntea arbitrajului prahovean, este procentul mare de fete arbitru care s-au înscris la acest examen 6 din totalul de 7 arbitrii prezenţi… semn că zilele când femeia stătea mai mult la cratiţă – aşa cum erau catalogate de către iubitorii fotbalului de pe maidanele judeţene – sunt demult apuse.

Aşa cum era de aşteptat şi cum ne-au obişnuit în ultimii ani „elevii” lui Cristian Nica… nu au dezamăgit, iar cea mai mare notă a fost 9,20 şi a fost obţinută de către Diana Florea (foto) în vârstă de 18 ani, una dintre fetele care aspiră la această „meserie” ingrată de arbitru. Ceilalţi arbitrii promovaţi sunt Iulia Burlan, Aura Pană, Andreea Popa, Gabriela Bucur, Adelina Vâlcu şi ultimul dar nu cel din urmă Valentin Marinică.

Iată şi notele obţinute în ordine descrescătoare:

1. Diana Florea – 9.20
2. Iulia Burlan – 8.80
3. Aura Pană – 8.60
4. Andreea Popa – 8.50
5. Valentin Marinică – 8.40
6. Gabriela Bucur – 8.30
7. Adelina Vâlcu – 7.70

Doresc pe această cale să felicit conducerea CJA Prahova pentru munca depusă cu aceşti copii, dar şi pe cei care au fost în focurile examenului şi l-au trecut cu bine. Jos pălăria.

Acestea fiind spuse vă urez o zi cât mai plăcută!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: