Derby-ul suferinţei

Pe arena Florea Dumitrache… a avut loc un alt meci al unei echipe prahovene. Derby-ul suferinţei între două formaţii care încep returul cu gândul de a se salva de la retrogradare. Este vorba despre formaţiile Dinamo II Bucureşti şi Tricolorul Breaza. Pe un teren greu echipa secundă a câinilor roşii au dispus cu scorul de 2-1 în faţa unei echipe Tricolorul Breaza care pare că s-a resemnat cu gândul că de sezonul viitor va juca în campionatul Ligii a III-a de acolo de unde a venit la sfârşitul sezonului trecut.

Printre elevii lui Costel Orac s-au numărat mai multe nume care au cochetat de-a lungul timpului cu prima echipă a câinilor precum Curcă, Florin Bratu care a avut o poftă de joc extraordinară marcând două goluri, Vranjkovic care practic a fost motorul echipei sale, Dibate, Zivny, Predescu şi Daminuţă care s-au prezentat la matineu pentru a saluta doi debutanţi în liga secundă, Bogdan Achiţei şi B. Şandru de la echipa „tricoloră”.

Stadion: Dinamo II. Spectatori: 150. Marcatori: Fl. Bratu (13, 74), Petcu (87)
Dinamo: G. Curcă (cpt) – A. Marcu (75 Fodor), Daminuţă (86 Alexandru), Zivny , Dibate – Predescu  (89 Neagu), Todea , Vranjkovik . Mărmăreanu – Fl. Bratu , Vâlcu . Antrenor: Costel Orac.
Tricolrul: M. Anghelache – B. Crăciun, Achiţei, Petcu, B. Şandru  (46 L. Pavel)- Negotei (80 Botea), Turiac  (65 Ciocâlteu), Liuba, Samson – Răuţă, Vişan (cpt). Antrenor: Florin Stăncioiu
Cartonaşe galbene: Vranjkovic (24), Bratu (34), Diabate (66) / Pavel (47), M. Anghelache (74)
Au arbitrat: Emil Voicu  ( Bacău), George Fridl (Comăneşti), Nicolae  Dobrică ( Rm. Vâlcea)
Observatori FRF: Romică Chihaia, Florin Chivulete (ambii din Bucureşti).

Poate că rezultatul final ar fi fost altul, chiar în favoarea echipei din Breaza, dacă în formaţia dinamovistă nu ar fi fost prezente atâtea „nume” cu greutate.

Constantin PSI & SportulPh

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: