Săgeata o nucă tare

Petrolul nu materializează forma bună avută în amicale şi obţine doar un rezultat de egalitate pe un teren foarte greu al celor de la Săgeata Stejarul, una dintre echipele revelaţie ale acestei serii, echipă aflată pe locul 4 înaintea acestei partide. 

Dupa un pressing intens în min 2 Săgeata preia conducerea pe tabela de marcaj, la o greşeală colectivă a apărării ploieştene când Chiţu rămas singur în 6 metri reia cu capul în poarta petrolistă apărată de Andrei Vlad. Pe măsură ce trece timpul, Petrolul începe să preia frâiele jocului, iar în min 19, Budescu perforează plasa lui Florin Olteanu printr-un şut, dintr-un unghi aproape imposibil, dupa o pasa in adancime a lui Chirita făcând astfel ca scorul să redevină egal pe tabela de marcaj.

În minutul 33 Daniel Opriţa sutează din mijlocul careului din întoarcere dar Florin Olteanu reuşeşte să respingă spectaculos. Din corner-ul rezultat batut “pe scurt” Bozga înscrie cu capul şi îşi aduce echipa în avantaj.

In al II-lea mitan, in min 15 flancul stâng al apărării  petroliste este surprins de pătrunderea lui Ciobanu, iar căpitanul Săgeţii înscrie în plasa porţii lui Andrei Vlad.

In min 20 intra căpitanul echipei Cristian Vlad, exact când Paleacu jucătorul echipei din Stejarul este eliminat.

In minutul 80 Bozga faultează în postură de ultim apărător şi este trimis mai devreme la vestiare de către centralul Istrate stabilindu-se asfel egalitatea numerică pe teren

Meciul se încheie nedecis cu scorul de 2-2, iar cel mai bun jucător de pe teren după părerea mea a fost Chiţu de la Săgeata, iar de la echipa petrolistă Budescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: