Transfer „stelar” pentru Breaza

În urma amicalului susţinut de către Tricolorul Breaza, în compania unei alte formaţii prahovene, AFC Filipeşti, scor 1-1, în lotul formaţiei ce se află pe un loc retrogradabil în liga a II-a cu doar 11 puncte, a fost reţinut un jucător care fost legitimat şi la Steaua Bucureşti. Este vorba de către Bogdan Achiţei, un fotbalist născut pe data de 11.03.1989, care a debutat în fotbal la echipa Proluceafărul Bucureşti cu care în anul 2004 la vârsta de 15 ani a ieşit campion. A fost selecţionat în naţionala României, născuţi în ’89, condusă de către Bucurescu Marian, alături de jucători precum Ochiroşii – Oţelul, Gângiovean – Universitatea Craiova, Al. Iacob – Steaua II.

S-a transferat la Nucet şi după 6 luni petrecute la această echipă, a fost remarcat de către Steaua Bucureşti, care contra a 6000 de euro achitaţi lui Marcel Pigulea de la Proluceafărul şi-a asigurat serviciile fundaşului bucureştean. Cu Steaua II, fundaşul reuşeşte promovarea în liga a II-a. A primit delegare de la clubul de care aparţine ca până la data de 1 iulie 2010 se poate pregăti cu altă grupare, iar la acea dată, să se întoarcă fără nici o altă modificare.

Este un jucător de ambele picioare, 1,87cm, 79kg, care are o bună detentă aeriană. Are în palmares un titlu de campion naţional de fotbal în sală cu Liceul Mircea Eliade, în turneul de la Bistriţa, în care echipa acestui jucător au spulberat tot ceea ce le-a ieşit în cale. Ca un jucător care se respectă tânărul „brezean” nu şi-a neglijat nici şcoala, în prezent el fiind student la ANEFS, în anul II.

Sperăm ca acest jucător să ajute Tricolorul să evite retrogradarea. Mult succes! Sambătă Tricolorul Breaza va juca în deplasare la Teleajen cu Petrolul, iar duminică va susţine un test acasă în compania formaţiei clasată pe locul 4 în seria a II-a din Ligii a II-a, Dacia Mioveni!

Mai jos puteţi vedea câteva poze de la meciul Tricolorul – Filipeşti:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: